Uppstaplade fakta (för trött för text)

För var dag som går blir jag
tröttare och tröttare
mer insnärjd i bloggvärlden (tragiskt)
kärare och kärare
trött- oj det hade jag precis skrivit
mer och mer kaffeberoende
tjockare och tjockare
galnare och galnare
mer och mer uppsalabo (om uppsalabor verkligen får vara så bittra som jag, det kanske de inte får, då är jag fortfarande stockholmare)
Arvikafestivalen har inte släppt några band.
Jag var redigt bakis i söndags om någon ville veta
Jag funderar på att skolka, men det känns elakt.
Vi hade redovisning igår, vi var inte gruppen som körde "let's talk about sex baby " och var utklädda, inte heller citerade vi mumintrollen. Men jag är nog lite nöjd ändå. Mest för att det är ÖVER!
Nu sitter jag här och svettas för jag dricker varmvatten med citron i. (fråga inte)
Funderar på att klämma 18 alvedon men jag har inga 18 alvedon. Jag hade en karta stulna men de försvann ner i min mage. Att dricka varmvatten känns precis som att ha feber.

Nu ska jag läsa tidningen. Vi har tidning. Snart har vi två. GRATIS! Gratis är kärlek!

Jaaaaaaa FYLLEBLOGGA!

Hjärnan blir alltid som mest puckad efter 2 st Vodka ruby red+sweppes Caribez + Burn och 1 Vodka Ruby red + bob lättdryck citron + vatten. Och en skitäcklig cider.
Hata cider.
Jag känner extrem exaltation över att fröken Gud har kommenterat i min blogg, eftersom jag smygläst hennes men inte vågat kommentera förrän igår och så, för extem beundran som endas kan utryckas under salongsberusning. (Jag menar, hon ÄR ju allsmäktig,)
Till alla som saknat mig säger jag helt enkelt
Jag kommer till Sthlm nästa helg och till GBG den 17e!
Fylleringer HS som inte lyckats bli full än och retas med honom så att han tror jag är sur. Score.
Vi lyssnar på Rinkadink och dricker som sagt vodka.
Hehehehehehhee

Jag blev ägd på monopol, det kändes fel, jag vinner ju alltid.
Nu fick jag svar på fyllesms, synd att jag inte minns vad jag skickade för fråga.... Det tog bara tre sekunder för mig att fatta, synd att jag redan skickat ett oförstående svar!
Typiskt idioti, jag fattade precis vad jag inte borde skrivit när jag redan skickat iväg det.

EEEEEH, snart ska vi till en trött Club och dansa med trötta Uppsalabor!

Dagens halvsanningar

Jag är bäst i världen!
(Det går alltid mycket bättre att blogga när man lyssnar på musik)
Jag och M ska till systeeeeemet nu, snart. Hon skulle tvaga sin kropp först. Sedan är det bara att vänta på att det äntligen blir kväll.
Jag har inte varit ute på evigheter, inte på något som inte är nationspub i allafall. Sedan har jag ju varit utomhus ett antal gånger, men jag vet inte om det gills? Gör det det så var jag ute senast igår. Och tänkter man på hur extremt ohipp jag är så är jag ju ute jämt.

Det blir alltid såhär när jag inte har något direkt uppslag, jag behöver störa mig på saker för att inspireras. Faktiskt.

Till och med mitt trådlösa nätverkskort påminner mig om hur seg jag är, genom att internet går ner.
Det torde vara dags snart att pimpa min dator. Dvs byta ut alla delar i den utom hårddiskarna. (Notera pluralis) Men då måste jag ju installera om hela skiten också. Och jag vill inte ha vista.
Jag vill egentligen ha en Mac. En för 30000 gärna. Så om någon skulle ha en över kan jag gärna stjäla den. Jag skulle aldrig mer behöva gå ut. Varje dag skulle vara som att sväva på dumma, rosa, alkoholmättade moln.

Jag känner egentligen för att skriva ett menlöst inlägg ala världenstråkigastemänniska eller vad han heter, har förträngt adressen faktiskt, och skriva om att det är trist med dåligt väder men att livet nog går över och att ish då men skönt att det är lördag.
Men jag är rädd för arkebusering. Något som han alltså inte verkar sky. För det kommer ju ske någon gång.
Vi längtar alla.

Gomorron.

Jag måste bara koka kaffe först.

Så,
M lovar mig 35 gånger i rad att hon ska köpa ny mjölk. Jag tror henne.
Nydushad, nyvaken och jag lovar att jag aldrig varit så lycklig över att vakna förut. Jag har nämligen haft samma drömmar hela natten, utom precis på slutet då jag drömde att jag var på ICA.
Nåväl, det jag gissar att denna dröm säger mig är att jag är aningens orolig ändå över att börja i terapi. Jag menar hittills har jag ändå haft min galenskap för mig själv, den har fått dansa omkring i mitt huvud utan att någon bedömt den.

Idag blir det i allafall en sista utstävelse innan jag styr upp mitt liv, för jag antar att det är det som händer när man börjar i terapi.
Jag, M, P och kanske HS och kanske hans vänner ska ut och lalla.
Jag saknar HS. Ja där kom det, det var ju trots allt säkert ett dygn sedan vi sågs..
JAG ÄR INTE TRAGISK.
Jag är söt, så det så!

Dagens nostalgitripp är
http://www.newgrounds.com/portal/view/260338
Jag måste lära mig norska!

Men myrorna bara skrek...

Jag kände instinktivt när jag kom hem att det var läge för att dra på mig mina superfula gröna mjukisbyxor (så fula att jag inte vågat visa dem för HS än!), äta upp mina sista gott och blandat godisar och de sista chipssmulorna.
Jag har idag druckit : I kopp pulverkaffelatte (Gevalia, snabbvariant ur en liten röd påse som är bättre än ingenting men sämre än riktigt kaffe, praktiskt eftersom min älskling aldrig har mjölk hemma) 1 euroshopper energidryck, 1 kopp grönt te, en kopp kaffe på HumC, 50 cl Coca Cola på MAX och en kopp kaffe på Café Linné (INTE Linnehörnan, jag vägrar gå dit!)
Detta har snöpligt nog knappast resulterat i pigghet utan bara i en enorm kissnödighet.
Innan jag kommer in på anledningen till min extrema trötthet (som inte egentligen är särskillt extrem, men är man adjektivmissbrukare så är man) vill jag bara vika in på ett litet sidospår.
Jag tycker att det är mycket intressant, eller ja, idiotiskt åtminstone, att det finns så många caféer som heter Linné. Linné drack aldrig kaffe, han trodde det var onyttigt. (Han blev nog lätt lös i magen och darrig) Varför då döpa något efter honom som får honom att vända sig i sin grav? Inte för att jag bryr mig, jag ogillar Linné vettigt mycket och att han rullar runt lite i domkyrkan har väl aldrig skadat någon annan än på sin höjd ett par maskar.

Nåväl, inatt som jag hos HS som hade feber och envisades med att drömma våldsamma drömmar och hela tiden vakna och tvångsgosa med mig. Mycket intressant att bli väckt av att någon mycket svettig försöker lägga ens armar till rätta så att det blir perfekt sova i sked-läge.
Nåväl, han är en pärla!
(Bäst i världen på att rulla sushimaki!)

För övrigt en bra dag, jag har nu en psykolog. YES! (Men tro inte att ni slipper min galenskap för det!)
Och vi är klara med PMet! BARA REDOVISNING KVAR! (å vad jag ska äta myror!)

Saker Mimmi stör sig på

Jag vet att jag började morgonen positivt med huvudvärk och lyckliga bilder, men nu är det gnälltime!

Störighet nummer
 1. De ska ändra zonindelningen så nu kommer det helt plötsligt kosta mig 1000 pix att ha en pojkvän i knivsta. Sug kuk säger jag och tjilevippen säger UL.(Upplands Lokaltrafik)
 2. Mitt tjugoresors ettzonskort för Uppsala som jag köpte för att det skulle gå att resa med just i Uppsala (suprise) kommer jag inte en meter på, har aldrig gjort heller. Jag vill strypa horan som sålde det åt mig, men minns inte vem det kan ha varit.
 3. Sammanfattningsvis hatar jag hela UL för att de är dumma, inte har någon tunnelbana och på att bussarna alltid går när jag inte är vid busshållplatsen.
 4. Att jag läste fel på deras trötta sida. Jag kommer bara behöva pynta 620 kulor för att få hångla. Hatar att reta upp mig i onödan.
 5. Att jag inte är en übermench är jobbigt rätt ofta.
 6. Min telefon är sämst, enda sättet att ladda den är att tejpa fast laddaren med gaffa.
 7. Att det skulle kosta mig 500 kr att lämna in mobilen på ONOFF. Den kostade ju förfan bara 1000.
 8. Att jag inte är Carl Bildt, han har en trött blogg med loggin på. Det måste betyda att han måste begränsa antalet kommentarer för att inte bli mordhotad jämt och ständigt.
 9. Ingen mordhotar mig i mitt kommetarfält!
Sedär, nio lyckliga punkter som jag bara snöt ut.
Nu ska jag gå och träna eller något. Alternativt hoppa som en groda till ICA och köpa godis. Lockande. Jag gillar att skämma ut mig.

En liten blandning av livets goda

perfektion i en liten ask. längst upp till vänster, en bild jag fick av K som gjorde mig mycket lycklig. Under den en skylt som var dum. Under den, mitt glada finger. Till höger en bilregistreringsskylt som tydligen är ok, fast inte APA är det, sist blommor jag fick av HS. <3

Mat och prat (ja, kotteby, jag stal från ditt hemområdes senioraktivitetslapp, jag ÄR en dålig människa)

Sådär.
Måndag kväll och helgen är definitivt över. Så det är dags att blogga igen. Ingen rast och ingen ro. Jag har min nya hello-kittypyamas på mig och tandborsten i munnen, samt en faslig huvudvärk.
Under helgen har många olika ämnen legat och pyrt i bakhuvudet, kokat ihop och blivit något riktigt matigt. Eller?
Detta inlägg håller all världens möjligheter i sin hand. Det skulle kunna handla om hösten, kärlek, kändisar (jag har faktiskt skrivit om 2 stycken kända personer! Mm!), mode (aka min nya hello-kittypyamas som säkerligen är ypperligt trendig) det skulle kunna handla om roliga och knäppa saker M gjort, det skulle kunna handla om trista och trevliga saker jag gjort. Det skulle kunna handla om dataspel, filmer, pistoler, sänglakan och strumpor.
Men jag väljer att skriva om mat istället.
En gång i tiden hade jag ett intresse och en förmåga att orka laga nya spännande rätter.
Jag insåg att den förmågan (även kallad orka-förmågan) om inte helt försvunnit så åtminstone ställt sig tre meter till höger för att lämna plats för någon annan, helt värdelös, förmåga.
Inte ens när jag lagar mat åt HS lyckas jag göra något nytt. Det blir alltid samma gamla, ibland gott, ibland soppa. (Jag gillar soppa, men tydligen gör inte herr Ågren det. Nehepp.)
Följde med sagda pojkvän till ICA idag för att agera inspiration (HA, åtminstone en person är tröttare än jag!) och allt jag kom på var kycklingwook. Hur trött är inte det?! Nu var det inte jag som lagade den så den blev nog god ändå. Om man gillar kyckling. Gillade jag kyckling hade jag inte blivit vegetarian. (Vegetabil)
NÅVÄL, jag inser att jag har fallit lågt när jag tycker det är skönt när HS föreslår utemat. Och när bake-uppizzorna ser lockande ut. Eller när middagen består av 150g ostbågar (OLW) och lite tonicwater (utan gin *sadface*). (Förlåt, jag ska aldrig mer göra något inom stjärnor, har jag tur syns det som fetstil)
Idag bestod den av grönsakswook med ägg och fullkornspasta. Exeptionellt trött. Min favoritkrydda har kommit att bli knorrs aromat och santa marias allroundkrydda. För ett år sedan hade jag fnyst åt dylika natriumglutamatspäckade styggelser!
Visst, jag bakar och sådär, och jag lagar matlådor. Men det är ingen glöd i det längre. Bara chili.
Troligen kommer jag återgå till att leva på havregrynsgröt och pasta med creme fraîshe. Men jag hoppas inte det. (Man får värdelösa blodvärden!)
Och allting smakar likadant. Allt! Det blir ingen skillnad på skiten för det är alltid jag som lagar den, och jag har alltid samma trötta kryddor. (se ovan)
NÅGON som har lust att komma över och slå mig i huvudet med en stekpanna? Snälla?

Mänsklighetens mysterier

Sedan jag läst igenom den senaste veckans mycket trötta blogginlägg lovade jag migsjälv att skriva ett som var lite mer happy.
Men det är svårt.
Först fick jag sms om att jag måste tanka på mitt kontantkort om jag vill kunna smsa gratis igen. Sedan när jag väntade på tåget hem fick jag bevittna en helt fantastisk display av iskallt hat mellan två småpratande människor.
Det var faktiskt fascinerande.
Tant nummer ett hade grått hår och cowboy hatt, typ snygga knäppkängeskor med klack och ett svart tält som kläder. Eller ja, hon hade svarta kläder och var tjock. Så det såg ut som ett tält.
Tant nummer två hade killfrisyr i gråblont hår och även hon ett tält på sig. Jag registrerade dock inte färgen.
Allt de sa dröp av sarkasm eller snarare djupt hat.
Pinsamma tystnader uppstod ideligen och de sa att det visst höll på att bli kallt på riktigt nu cirka 16 gånger. De pratade om jobbet, gemensamma bekanta och Uptåget.
Såhär ungefär lät det.
Tant 2: Jasså, du föredrar dethär tåget du
Tant 1: Ja, jo, det gör jag väl.

Alltså fullständigt värdelösa konversationsämnen som fick mig att vilja skrika åt dem att gå sin väg för de gillar ju ändå inte varandra! Alternativt ville jag knuffa ner dem på rälsen.
Jag förstår inte varför människor anstränger sig med att prata med folk de hatar? Det värsta var att jag så väl kände igen tonfallet från migsjälv när jag pratar med människor jag avskyr. Så det gick inte att ta miste. De ogillade varandra starkt.

Sedan var det liksom kört. Jag försökte se på människor som var lyckliga, men allt jag såg var hur synd det är om människorna. Hur fula de är, tragiska, ensama, åldrande, trevande äckliga människor.

Men jag städade igår. Så nu har jag ett dammfritt golv. Och jag har en kaffekopp. Och K skickade världens bästa bild till mig igår! Jag ska publicera den snart. Och snart kommer CSN-bidraget och jag köpte biljetter till Göteborg igår!
Så jag är nog glad egentligen. Ska känna efter över en macka!

BLUBB

Jag tror inte längre att jag har dåliga dagar.
Det har varit ett stabilt mönster nu. Jag har officiellt en dålig vecka.
Det stavas säkert inte ens så.
Mest av allt vill jag sova. Jag har inte lyckats bli pigg en enda dag.
Jag orkar inte ens blogga. Slöläser de bloggar jag inte blir irriterad av men orkar inte kommentera något riktigt.
Som att ja, usling borde verkligen finnas i T9!
Misstänker att jag istället för att formulera den meningen skulle skrivit ("och nu citerar jag"): dlsgjghoierjfsemvgndxoijghdmgnidsjvhkmcdmndjfjdjjdjjjjj!!!!!! och verka en aning, ja, begåvad.
Vilket jag är idag.
Jag måste till skolan nu. Ska ha SI möte med ettorna. Hoppas jag är piggare och gladare när jag väl kommer dit.

-.^

Vissa dagar hänger över en som ett stort kletigt begagnat tuggummi som bara väntar på att få sätta sig i håret på dig. Tröttheten går inte att skaka av sig och hur mycket kaffe man än dricker är den enda effekten man får ett lätt illamående.
Enkla sätt att känna igen sådana dagar är att lyssna på den lilla rösten i bakhuvudet när man vaknar som säger "somna om och sov i hundra år" lite, lite mer bestämt än vanligt. Eller att alla V6 trillat ur påsen och nu fyller hela väskan. Eller att du visst hade mens igen, fast den slutade precis. Dessutom är det kallt ute och du har mycket att göra. Är du hungrig kommer du inte ha någon mat eller några pengar, har du mat blir du aldrig hungrig idag.
Eftersom du konstant pimplar kaffe kommer du vara konstant kissnödig och frusen.

Dessutom får du självklart inspirationsslut.
Nu ska jag sova till klockan är halv tre!

Tidig kväll

Det värsta med att ha en missprydande andra gradens brännskada i ansiktet är människors reaktioner.
Barn som stirrar, mödrar som drar bort barn som skriker "mooonster". Gamlingar vars ögon faller ur...
Inte någon har betett sig så.
Dålig stil tycker jag, här skaffar man sig en blåsa och ingen har vett att ens lägga märke till den! Bekanta har till och med fräckheten att påpeka att det inte skulle märkts om jag inte sagt något.
Här bränner man sig på olja och så tror folk att det är en finne!

Bitterheten är stor.
Den blir inte mindre av att vi har en trött tenta i morgon. Mycket tidigt säkert. Jag gillar inte att gå upp tidigt om jag måste. Är jag ledig svingar jag mig mer än gärna upp vid åtta-tiden, men ska jag någon stans känns det olidligt att rulla ur sängen före halv tio. Har jag dessutom tenta vill jag helst av allt dra mig till klockan elva. Men någon bestämde att vi är som smartast på morgonen och att vi då vill bege oss ut i frosten och vindarna på en skranglig cykel och inga vantar för att slutligen hamna på gimogatan.

Jag blir trött bara av att tänka på det.
Det har nog ingenting att göra med att jag idag har
 • tvättat (igen)
 • lagat matlådor
 • gått på spinning
 • pluggat
 • bakat kladdkaka
Ååååååå Mimmi vill sooooooooova! Mimmi SKA fanimej sova! HA!

Burn

Jag vet att det varit lite torrt på inläggsfronten. Jag har varit upptagen med att skaffa mig blåmärken och brännsår.
Japp, om min kropp är mitt tempel är det rätt fallfärdigt. Blåmärkena är ömmande och jag vet inte hur de kom till mina ben. Förmodligen gick jag in i något, jag är rätt bra på det. Brännsåren är en exeptionellt banal historia, Mimmi skulle steka lax, Mimmi väntade lite för länge med att lägga i laxen i stekpannan, Mimmi fick glödhet olja i ansiktet. HS fattade inte så mycket vad som hände eftersom jag knappt skrek. Bara sköljde mitt trötta ansikte och inväntade ett par tre snygga ärr. Äh, ingen större fara, fast idag har det blivit rött alltihop, troligen är det hud som nybildas, och då ser jag exakt var all olja skvätte. På fler ställen är jag trodde... Klantig är jag och klantig förblir jag.
Jag har troligen också brutal men bortträngd tentaångest, för igår pluggade jag knappt, mest spelade jag the sims Apartment life. (Efter det att ljuset i mitt liv åkt hem för att bygga hemsida...)
En sak som är jobbig med att umgås med samma person två dyg i sträck är att man vänjer sig. Slappnar av och goar in sig i den andra personens person.
Men jag tror att det mest problematiska med att träffa någon som får en att må bra är att jag blir aldeles för avslappnad. Allting borde ju ordna sig tänker jag.

Nåväl.

Be back much much later

om jag ska hinna med allt jag ska hinna med måste jag gå hemifrån precis nu. Men det gör jag inte. Och jag är trött, och lat och vill inte cykla. Blääääää för kroppsrörelse. Det är mycket trött väder utomhus. Jag har ont i magen.
Och idag har jag aktiviteter från 10.15 till 20.00
wohoooooooooooooooooooooooo

BAJS.

Och jag har insett att jag bara läser bittra och intelligenta personers bloggar. Tur för mig.
Nu ska jag dunka huvudet i tangentbordet.

Hoppas ni också har en underbar dag! Puss från den största idioten i Frankrike

eller

Ogillar ni också långa dagar i skolan?

JA VEM FAN GÖR INTE DET?!

Ännu en uppkäftig onsdag

Tjuvtittat.se vägrar publicera mina fantastiskt roliga bilder jag skickar dem. Jag tar det personligt. Det är en sådan dag idag.
Dagen började med att jag väcktes ur en dröm om gardiner (att ha dem, och vad detta skulle innebära för min mognadsgrad och personliga lycka) av ett försynt plingande på dörren. Jag täckte noga huvudet med en kudde för att somna om. Det var hantverkare, med diverse badkar och handfat som de absolut skulle borra fast i vårt miserabla badrum. Nåväl, vi slapp lyssna på det mesta eftersom HS ringde och tvingade sig in i vår lägenhet och ut oss ur den. För hemliga, mycket trista uppdrag som tog exeptionellt mycket tid och gjorde mig tacksam över att jag är student och aldrig kommer behöva ta trötta jobb efter examen. Det blev iaf ingen bra start på dagen. Jag åt frukost klockan elva.  Nu äter jag lunch för att slippa göra klart min powerpointpresentation till i morgon. Försökte ringa HS men eftersom han har ett liv hade han inte tid att slösa på min tid. Logiskt.
Jag har iaf ringt 2 viktiga samtal och försökt ringa det tredje, som självklart är det viktigaste. Har skickat ett viktigt mail, nej förresten TVÅ  viktiga mail har jag skickat!
Jag har ett träningspass att gå på, 8 sidor att lära mig utantill samt en rolig lek att förbereda. Det borde jag väl klara av?

Jag har många bra anledningar till att längta till på fredag.
 • det är fredag på fredag
 • på fredag ska jag träffa HS, på riktigt
 • på fredag har torsdagen varit, och på torsdag har jag SI, examination och mentorsmöte, upp tidigt sova sent 
Jag lyssnar på trött fransk musik och känner allmän lesshet på livet.

Varsågoda

Såhär är det ju.
Det finns olika typer av uteliggare.
 • Riktiga uteliggare, med psykiska störningar och allehanda diagnoser, som schizofreni med förföljelsemani, som blivit utkastade sedan slutenvården försvann.
 • Fejkuteliggare från tex Polen, som åker bil till Sverige för att tigga med laminerade lappar i tunnelbanan.
 • De som säljer Situation Stockholm.
 • Den typen som M kommer bli när jag kastat ut henne för att hon kollar extemt mycket på Beavis&Butthead
 • Vanliga, tiggande, missbrukande uteliggare.
I den sista kategorien har jag en favorit. Det är hon som går runt i tunnelbanan och säger med mycket monoton röst "Ursäkta ni har inte en krona till en kopp kaffe, tack så mycket, ha en bra dag" hon säger det likadant oavsett om man ger henne pengar eller inte. Det gillar jag, jag brukar ge henne pengar om jag hinner. Hon är nämligen mycket snabb på att ge sig av fortare än kvickt. Kontraproduktivt kallar jag det!

I kategori ett har jag ett eller två hatobjekt. Den första är den rabiat kristna, finska tanten som K brukar skrika på. Hon är kul men äcklig i och med att hon skriker onödiga saker och kallar folk syndare. Jag menar, säg nåt jag inte visste!
Den andra är en kärring som brukade hänga i skanstull när jag var liten, hon rökte i busskurer och darrade väldigt mycket, var allmänt fet, illaluktande och jävligt otrevlig mot barn. Jag brukade hata henne i tysthet.

För övrigt gillar jag nästan alla som säljer Situation Stockholm, för att köpa den tidningen ger en gott samvete.
Ja, jag är ögontjänare! :D


Och det är faktiskt tisdag. Hatar tisdagar.

Om någon annan än jag är beroende av sin mail och har hotmail och deras hotmail inte heller funkar vill jag bara säga blääää i korus med den personen.
Jag måste gå till skolan. (Enda pluset är att de säljer ENORMA koppar med kaffe på ekonomikum för 18 balubas. ENORMA! Man orkar inte dricka upp den! *yaaaaaaaaaaay*)
Annars är jag rätt anti denna byggnad i vilken jag titt som tätt går vilse.
Jag måste dusha, för igår slösade jag en halv burk hårspray på min frisyr som nu ser ut som att den begått självmord. Dessutom luktar jag nog inte godis direkt.
Jag måste packa min skolväska, för jag har en lång dag idag.
Jag måste ringa en terapeut.
Jag måste laga min cykel med gaffa. (Sadeln)
Frukost har jag redan ätit, en menlös macka + halv kopp te.
Jag måste hitta koden till mitt ica-kort. Annars kommer kassörskorna hata mig för evigt, jämt.
Jag måste nog inte blogga...

HÖRS SENARE!

Blue monday

Jag lovade M att jag skulle skriva ett inlägg om mina favorituteliggare i stockholm. Och det ska jag göra, jag måste bara få deppa ihop en stund.
Jag är kissnödig, ineffektiv, jobbig, tjockis, otränad, har dåligt blodtryck och blodvärde, måste boka om en tandläkartid, det är någon i mitt badrum när jag måste kissa, jag måste ringa en terapeut och få en tid, jag är bråkig.

Kort och gott är det något gräsligt hemligt fel på mig. Det suger. 
Jag har tre timmar på mig att:
handla snacks, bli pepp, hitta en hiphop-outfit, fixa håret, bli glad, reda ut bråkighet och dessutom hinna ha ångest så jag slipper ha det senare och dränka den i öl.

Nu är det två personer i mitt badrum. Jag är inte en av dem. De pratar med mullriga röster och jag som har medelklassfobi (det vill säga fobi att känna mig som medelklass. Fobin blir mycket stark i närheten av kroppsarbetare, hantverkare och ica-biträden, och nästan alla inom medelklassen upplever detta mycket ångestfyllt och känner sig som slavhandlare. Att det inte är jag som bett om att få badrummet omkaklat och att de tjänar mycket mer pengar än jag är irrelevant) måste hålla mig inne på rummet.
Nämde jag att jag är kissnödig? Det har inte gått över, och jag måste bli av med kissnödigheten innan jag gör något annat känner jag.

Suck.

Jag har även spillt avocado på mina nya jeans
 

Typisk söndag

Ni kanske undrar hur jag kunnat vara hemma så länge (kom hem vid 13-tiden) och inte ännu skrivit något.
Jag drack knappt en liter kaffe till frukost. Kärlek.
Sedan lallade jag runt i väntan på att Claes Ohlson skulle öppna. Jag hade nämligen sumpat kvar min mobilladdare i sthlm. Typiskt osmidigt. Provade kläder på Åhlens och blev så glad när inget riktigt passade, skönt att slippa köpa massa crap. Köpte ändå nya jeans i fredags. Nåväl, köpte även ett kilo lingon. Så jag åkte hem för att raffinera dessa bär till rårörda lingon. Lingon har en väldigt genomträngande och livsduglig färg. Sitter som berget.
Men det är iaf gott!
Sedan har jag gjort mina läxor, pluggat lite, planerat torsdagens SI-möte och allmänt lagat och ätit mat samt kollat på Weeds.
Just nu smsar jag och lyssnar på winamp på random med all min musik i playlisten.
Så kul har jag.

Jag vet inte om ni tänkt på det, men man tittar för lite på sina fötter.
Upptäckte precis att flip-flop-såret jag hade vid vänstra stortån har läkt. Ska fira med att måla tånaglarna chockrosa tror jag.
Jag har försökt slå rekord i antal sms jag skickar på en dag, men jag tappade räkningen för mycket mycket länge sedan. Smart.

Instant payoff med randomfunktionen - Britney Spears Stronger. Kommer ni ihåg exakt hur dålig den var? Mycket dålig.

Märks det att jag har tråkigt? :D

Dagens sensmoral

Bara en sak till!
Jag älskar vuxna!
Med vuxna menar jag 40-talister. De är så söta! Försöker alltid få oss ungdomar att inte göra saker vi kommer få ångra. Fint.
Som när facebook kom sa de allihop: "Oj, tänk dig för nu, dels för att potentiella arbetsgivare kan kolla upp dig där, dels för att vet du, jag har hört att facebook får ägarskap till alla dina bilder. Ojojoj"  Jo, heja, tänkte vi, för vi visste väl att fyllebilder är kanske inte sådär jättebra och visst, ägarna till FB sitter där och fnissar "All your pics are belong to us" men liksom. Orka! Vi vill ju bara ha kul. Det var säkert någon som sa till dem att superutsvängda byxor både är oekonomiskt och farligt om man snubblar på dem.
Men inte lyssnade de då? Nej.
Ty det är ungdomens rätt att vara puckad.

It's Friday, and I AM in love! Passande.

Det blev morgon idag också. Och jag blir alltid lika förvånad över att höra livstecken från HS innan jag själv riktigt vaknat. Så går det när ens boyfriend är en working man. Jag somnade vid 22 igår och vaknade fem i åtta. Stabilt. Sömn läker alla sår, jag har ingen träningsvärk längre, är inte trött och inte tjock. Tyvärr måste jag gå till skolan. (Måste jag visserligen inte alls, det är inte obligatorisk närvaro, men jag menar att jag kommer gå till skolan) Jag börjar kvart över tio och vi ska vara i dumminomikum. Oj, ekonomikum hette det.
FÖRLÅT!
Så fort jag går in på ekonomikum får jag tourettes. Eller liknande, jag förlorar i vilket fall all självbevarelsedrift jag någonsin hade och börjar prata skit om ekonomer och själva byggnaden ekonomikum. Citat från senast jag var där "JAG HATAR DET HÄR STÄLLET" (sades mycket högt och med kaffe i handen, jag höll på att gå vilse). Och grejen är att jag ändå inte riktigt fattar, eller bryr mig om, att någon kanske tar illa upp. Jag ser mig mest som antingen något man ignorerar eller ser på med milt överseende. Eller som comic relief.

Denhär dagen kommer annars vara späckad med intressanta saker. Ja. Jag ska till Stockholm efter skolan och fira K och H som fyller år/har fyllt år. Det ska bli kul. Speciellt som jag äger pengar. Ja. *nickar eftertänksamt*
 
Nu ska jag packa min duschpåse och gå och duscha.

Motvals

Jag ska göra stuvade makaroner för det verkar onyttigt! HAH!
M dammsuger, för att hon är världsbäst.
Igår hade jag en överdrivet fantastisk jättebäst dag. En dag med solsken, fyrisån, HS, sallad, kärlek, mer kärlek och allmän känsla av att bete sig precis som de äckligaste paren man hatar på stan. Personer som inte kan hålla tillbaks hur mycket de tycker om varandra. Kanske för att det är så.
Den här dagen har däremot varit mer av en kamp. Att vakna började jag försöka vid halv åtta, men extrem träningsvärk, grinighet och långt till dushen försvårade uppgiften signifikant. Sedan hade jag en trött föreläsning om demens, inte allt för uppiggande om man säger så... Lunch, sedan SI-möte. Som gick bra, men med tidsbrist. Heller tidsbrist än blodbrist iofs, men jag har troligen båda! Yaaay!
Nu är jag iaf hemma. Vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid, kanske tvätta? Jag känner med hela min själ att jag inte orkar plugga. Det är för jobbigt, för seriöst, för tråkigt! För bra kanske.
Men mat och sedan tvätt och sedan plugg? Promenad?
ELLER, så äter jag chips, kollar på film och pillar navelludd? JA!

Tiiiisdag

Såhär vare. Jag gick upp klockan sju (ondska!) tvingade mig själv att duscha (det är i ett annat hus man duschar) tröck i mig lite fil och massa kaffe för att vakna. Klädde på mig! Satt och var morgonseg och hade prestationsångest ett tag. Kletade lite smink på valda delar av huden. Cyklade till skolan.
Hela dagen har gått i överpackningens tecken. Så på väg till skolan hade jag en sprängfylld väska och en plastpåse med onödiga saker i som jag tyvärr behövde. Typ juice och lunch. Skrev ut papper i datasalen. Gick och ledde SI-möte. Det gick bra, tror jag. Det kändes som bra iaf. Trevligt och kul!
Hade lunch, satt och "lekte" med min klasskompis Ws mycket söta och trevliga 10 månaders dotter Y och kom på mig själv med att sitta och gapa och skratta. Så sött barn att det finns inte! Jag insåg att en del saker endast är socialt accepterade om det finns en bäbis i närheten.
Nåväl, kom försent till föreläsningen, som ÄGDE! Hopp om mänskligheten och ålderdomen! Kom dock till en obehaglig insikt. Eller, den var jättetrevlig och det är något bra men jag blev ändå lite ledsen av det.
Åkte efter skolan förbi K i klassen och hämtade min långpanna som jag försökte forsla hem på en redan överfylld cykel. Kom hem, tvättade kläder (visst gör jag det jämt?!) åt trött pasta, åkte iväg för att spela brännboll mot ettorna. (De vann, extremt mycket. Jag skyller på att de är unga och entusiastiska, pigga, nytra och inte ännu halvalkoholiserade studenter, halva vårt lag stod med öl i ena handen...) Åkte förbi ica. Skulle bara handla tre saker. Köper ingen påse. Väskan full och även pakethållaren och styret fullt med grönsaker. Billigt blev det iaf, för mycket mat för 140 kr! Älska ica Väst!
Nu är jag hemma, har dushat (igen!), har stört M med mitt knattrande på tangentbordet (mitt tangentbord är högljutt).
Nu väntar jag på HS, som snart anländer i Uppsala och sätter sig på en buss för att forsla sitt fantastiska och underbara själv hem till mig. Kan livet bli bättre? Det gör inget att jag suger på brännboll och att min axel snart går ur led. ELLER att jag inte fått CSN än! (Ja e int' bitter)

För att ingen annan kan ha en tröttare morgonfrisyr!

First day of school.
Jag har förberett morgondagens SI-möte genom att baka en morotskaka. Hittills har två personer sagt att de ska komma, blir det inte fler vet jag inte riktigt hur det blir, men det löser vi då.
I övrigt har dagen bestått av skola, skola och mer skola. Det känns bra men oroväckande ostressigt att börja igen. Men ett ig ska man väl ha för att krydda upp vardagen lite då och då?!
Jag muntrar upp mig genom att ta bort musik från min dator. Låtar jag inte ens någonsin försökt lyssna på. För jag har dem bara för att verka bra. Jag sparar gärna musik som är dålig om den har ett sentimentalt värde, men varför anstränga sig? För vem är det jag anstränger mig? Inte mig själv i allafall. Och vad är då poängen?
Kör istället sentimentalracet fullt ut och lyssnar på groove armada - my friend. Det är typ högstadie, MTV, vintermorgnar. 
Fast jag borde väl gå och lägga mig i tid för en gångs skull.
Jag inser att jag borde skämmas för mina sunkiga blogginlägg, men nu är det som det är.

Ni får en bild gratis för att muntra upp er. Eller nåt.

Jo

Jag hade en mycket mycket trött dag på jobbet igår. Värst var det nog att ingen garvade åt mina skämt.

Jag tänkte istället för att gnälla prata om saker jag gillar. Älskar.
 • Hysteriska, ärliga skratt och människor som har dem
 • Fallfrukt, inte bara för att det är gratis
 • Prommenader i dimregn

Ok, I'll get back to you on that list...
Idag börjar skooooolan. IIHIHIHIHIHIHIHIHHIHIIIIIIII
Min tidigaste dag denhär kursen är klockan nio, en gång. Annars börjar jag kvart över tio en hel månad. DET, mina vänner, är lyx.