Tröttheten

Första skoldagen förflöt utan större incidenter, jag spillde till exempel inte kaffe på mig själv. Fina grejer. Nåväl, var trött som ett litet as efter att ha lyssnat på exakt hur krävande denna kursen kommer bli. Kul. Eller jo, den blir nog faktiskt ganska rolig. Men jobbig. Slängde mig i alla fall i badet och låg där och försökte slappna av när jag plöstligt hör Sonnys sms-signal och inser att han är hemma. Nu 4 timmar senare, tömde jag ut vattnet ur badkaret.
Är helt enkelt inte helt 100 idag.

Har i alla fall köpt ädelstenar, till blivande vigselring, nej jag ska inte gifta mig, eller jo, men inte snart. Ville bara se till att jag har en fin ring när det väl händer.

Nu ska jag gå och tömma min hjärna på tankar, och fylla min kudde med dregel.
Alltså: sömn.

Vardagstrauman

Sonny spelar Donkey Kong 3 (i väntan på DDK-Country) jag, sitter och vilar min hjärna efter ett härligt panikanfall, inte som i panikattack, tack och lov. Men ändå, jag har extremt lätt för att stressa upp mig över att de ringer från jobbet och jag inte kan ringa tillbaks och säga att nej, jag har tagit ledigt. Varför? Jo, en hel del nummer försvann spårlöst när jag bytte telefon. Inte så jättekul. Och självklart finns inte det nummer till mina kollegor som man faktiskt kan nå ute på internet. Fick ringa hem till en kollega, vars man svarade och sedan gav mig numret till hennes mobil.
Superstabilt.
På tal om det ska vi nu gå och handla och sedan dricka ett glas vin. Och äta mat också.
Jag känner mig lite slut som människa faktiskt.


Det kallar jag public service

Jag mailade Mammas nya kille och skrev att jag blev lycklig av att de skulle börja igen. Och de svarade!!! Wohoo! Nu är jag ju typ ännu gladare.
Ja, jag vet, jag är extremt lättflirtad. Men det borde ju alla redan veta. Jag blir lycklig av en kopp kaffe ju.

Ett ljus i mörkret

Mitt i min überfunk kom jag på!!!
MAMMAS NYA KILLE BÖRJAR OM 4 TIMMAR!!!!!! Hell to the YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

regnblues

Regn ute, regn i min bakgrund i gmail, total eclipse of the heart (Glee cast) i winamp. Japp, man kan bli självskadebeteendebenägen för mindre. Själv är jag mest hungrig. Gick upp tidigt idag. (kl 10) det var så sjukt svårt att ta mig upp från mina mysiga täcken. Enda motivationen var att the Doctors börjar kl 10 och sen är det inga andra bra mittpådagenprogram på flera timmar. Om man inte gillar Smalville, och det gör jag verkligen inte. Han som spelar stålmannen (oldschool) har alldeles för äppelröda kinder. Där drar jag gränsen.
I alla fall, eftersom jag drömde att jag bokade läkartid så tog jag tag i det och gjorde det. Det gick ju självklart sådär smidigt, snabbt och enkelt som något man skjutit upp i tre dagar och fasat inför kan göra. De ifrågasatte inte ens att jag skulle ha en tid! Så om hundra år är det jag som ska till öron-näsa-hals och sitta och vicka på huvudet på lektionstid för att få höra att det nog inte är kristaller i öronen men det går nog över ska du se lilla vän.
Fast, när läkare får höra att jag pluggar till psykolog brukar de lysa upp lite grann. Jag antar att de tänker att jag fattar något om hur det är att vara läkare.
Det gör jag alltså inte. Eller ja, jag fattar att det är jobbigt att fråga folk om deras alkoholvanor men där slutar ju likheterna.

Jahapp vad är annars nytt med mig? Förutom min bättre beg. iphone. Har precis lärt mig göra det viktigaste, alltså konvertera mp3 till ringsignaler. Och hur man skriver sms, vem visste att det gick att krångla till så mycket? Inte jag.

Har inte fått csn än, eller lön. Lönen kommer på fredag, av någon löjlig anledning får jag lön den 27e, något som är kul om man även får csn, då får man som en extraboost när räkningarna är betalda. Nu sitter jag mest och tänker på alla saker jag ska köpa i löningsfredagsträngseln. Då får jag inte så stor lust att köpa något alls. Men en ny höstjacka ska jag nog lyckas hitta ändå.

Det här är för övrigt en mysig tid på året, sommaren är bara nästan slut, jag längtar tills alla tvserier startar igen, planerar inköp av kurslitteratur. Den jag redan köpt ligger och tittar skulbeläggande på mig. Dricka kaffe och titta ut på regnet. Skolan börjar snart. Ska bli kul att se hur solbrända alla utom jag är.
Mest längtar jag efter rasterna.
Alla sa alltid att deras favoritämne i skolan var rast, det var lite spexigt sådär. Men jag hatade rasterna efter mellanstadiet. I gymnasiet var att skolka roligare än att ha rast, men nu kan jag säga att jag verkligen njuter av att ha rast. Dricka kaffe och skvallra helt enkelt. Kan livet bli bättre? Fast, terapi är ändå roligaste ämnet. Och handledning. Även läskigast. Och med bäst fika.

Jag har åstadkommit noll denna sommar, jag är rätt nöjd med det.

Cause you don't think about, anything I think about, You know what I mean

Mitt bloggundvikandebeteende har uppenbarligen nått nya höjder, jag har nämligen fattat att om jag läser bloggar får jag dåligt samvete och bloggar själv. (Vilket väl är något positivt?) Så jag har totalt börjat undvika de bloggar jag läser vilket resulterar i skitmycket att läsa när jag väl gör det. Och ärligt talat, orka?
Nåja, nu sitter jag ju här, före frukost (väcktes vid typ åtta av att det antagligen var en skata på balkongen, sedan av att sambon skulle gå upp och iväg, snoozade sedan mellan 10 och 11, har mest stirrat i en halvtimme), med spotify i högsta hugg, odushad och allmänt seg.
Men knapprar på tangenter gör jag!
Och lyssnar på riktigt gamla, goda, goo goo dolls-låtar, som I wanna destroy you, You know what I mean, James Dean och Up Yours. Riktiga klassiker som jag hittills inte träffat någon annan som någonsin hört dem. Det får mig att minnas mina nördiga tonår.
Jag är, och har alltid varit, en äkta nörd i avseendet att allt jag gillar måste jag nörda in mig på. Typ, men inte begränsat till, musik jag gillar, datorspel jag spelar, datorer i största allmänhet, film (men nej, jag tar det inte till en lika seriös nivå just med film, jag bara ser om dem tiotusen gånger), böcker, psykologi, ja, allt sånt där jag gillar.
Hur uttrycker då denna nördighet sig? Jo, dels genom tvång att lyssna, läsa, spela titta-om. Miljoner miljoner gånger tills jag kan allt utantill. Och sedan citera hela skiten med kompisar, i mitt eget huvud, på internet, med mera.
Nåja, jag var värre förr. Nu är jag faktiskt otroligt mycket mer relaxed, kan till exempel tillåta mig att gilla bara en låt som någon grupp har gjort. Förut skulle jag då tvinga mig själv att lyssna på och gilla precis alla låtar. Det är lite för, ja lite för mycket helt enkelt. Det blev lite för jobbigt.

Inte ens bloggandet tar jag på så stort allvar nuförtiden, vad har hänt?!
Nu dissar jag denhär lilla sidan för ett bad, en tripp till ica och sedan Stockholm och Sjätte Tunnan. Aka ett besök i verkliga världen.

Århundradets scam

Visste ni att kinasnacks inte innehåller ris?! Hallå, vad är poängen med att döpa det till kina-nånting om det är vetepuffar? Alla vet ju att Kina typ består av ris. Därför borde kinasnacks bestå av ris. Logiskt.

Oj

oj! ojojojojoj! Jo!
Kolla, jag bloggar. Helt otroligt. Eh, inte för att jag har något att blogga OM. jag bara jobbar, jobbar, jobbar och när jag är ledig ringer jobbet och väcker mig för att fråga om jag kan jobba. Börjar bli orolig för att CSN ska sno tillbaks sina (mina?) pengar för att jag tjänar för mycket. Då kommer jag bli sur, ledsen och förbannad. Mest på jobbet. För jag vill faktiskt inte leva för att jobba. Men det är tydligen så det ska vara.
Idag har jag iaf sovit, druckit kaffe och slagit på stort med att spela donkey kong country och mysa med min sambo. Nu har han åkt till kontoret och jag ska strax iväg och träffa människor. Alltså inte jobba. Wow. Ska däremot jobba i morgon, och tre dagar framåt, vilket betyder noll sömn, hundra stress. Kul! Men om typ tre veckor ska jag vara liiite ledig innan skolan börjar. Sen börjar skolan, tror att jag saknar den. Jag saknar i alla fall sovmorgnarna, kaffe på Fågelsången och att chilla i solen utanför institutionen. Alltså saknar jag typ, termin 1-5. Nu blir det ingen mer sovmorgon, fågelsången eller chill. JAG SKA BÖRJA TERMIN 8!
Tydligen mardrömsterminen. Bra att jag är så förberedd och har köpt och läst all kurslitteratur redan. NOT.

Åh, nu måste jag snart gå. Men shit vad jag har saknat att blogga då, vad kul det var att jag gjorde det nu.

Lite vemodigt att sommaren snart har gått och jag gjort noll saker förutom slita häcken av mig för att vara lika pank (snarare mer pank) som vanligt. Eller ja, surt helt enkelt.

Nu ska jag läsa lite bloggar också. Det har jag saknat också.