Lite mer luftburen AIDS

För en liten uppdatering om mitt sorgliga tillstånd kan jag informera om att jag nu är inne på dagens andra ipren, andra mucoangin och andra powernap. Jag skulle hellre vara inne på dagens andra flaska tequila. Har en känsla av att jag skulle bry mig minder då, spy mer, men bry mig mindre..
Okej skämt åtsido, just nu mår jag, om än artificielt, ganska bra. Att svälja är tillexempelt  bara undefär lika plågsamt som att sitta på ett häftstift, förut var det mer som att skära av mig foten. Nej, jag hade hellre skurit av mig foten.
Mitt finger har slutat dregla äckelvar för stunden och solen har inte gått ner än.
Funderar på att ta dagens andra dush och gå ut i köket och laga någon typ av mellanmål. Men F är säkert där, och jag orkar inte använda rösten just nu, eller hjärnan, för det måste jag alltid, för att inte bara sucka rakt ut och säga något som skulle göra henne suicidal. It's been known to happen, och jag njuter bara lite för mycket av den makten, och sen känner jag mig äcklad av migsjälv efteråt.

Började av någon anledning gråta när jag mikrade min lunch, jag tror att hela infektionsgrejen gör mig instabil på mer än ett sätt.
Ett och ett halvt kapitel kvar i "det sociala landskapet" (boken som får en vecka i en stenöken med sand i halsen och löss som enda sällskap att verka stimulerande)

Jag fryser lite, men jag glömde att jag tänkte köpa en febertermometer på apoteket så jag vet inte om det är för att febern stiger eller för att jag borde ta på mig ett par extra sockar.
Men jag är definitivt illamående.
Funderar på att dusha i alkohol, det borde decificera mig, eller?
Något annat upplyftande är det konstiga utslaget jag fått på kinden, det är säkert syfilis. Eller spetälska.
Skulle vara coolt att vara spetälsk. Eller, coolt kanske är fel ord, men jag skulle lätt känna mig unik! Vad nu det tjänar till.
Och nu fick jag ont i handleden, jag lovar att infektionen spritt sig till armen. HAT!
Nu till dagens tredje powernap!

Another sleepless night

Jag tror jag vaknade minst 20 gånger inatt, så går det när man envisas med att ha feber och inga ipren. Vaknade även med en glad överraskning, mitt högra ringfinger har blivit infekterat och varar. Tydligen kan det sprida sig till handen och armen, oh lycka. Så jag baddar med desivon och försöker låta bli att äcklas. Jag gick upp vid sextiden imorse och sedan dess har åtminstone fingret blivit bättre.
Apoteket är ondska,och öppnade inte förrän klockan 10, men då hängde jag minsan på låset, som den smärstillande junke jag är! Mucoangin hjälper halsen lite i allafall. Men jag är arg på ica för att de inte har min favoritglass, så jag straffar dem genom att äta soppa istället.
Jag har vräkt i mig 7,5 dl havtornsjuice, 4 dl ingefärste med citron och oändliga mängder vatten. Och jag är knappt ens kissnödig. Om en halvtimme får jag ta en till halstablett. Och det är vad jag ser fram emot.
Jag vill bara bli frisk! Dethär är så sämst!
Missar Absolutely Faboulous tema på 90's, och all tid som bara rinner iväg när jag feberyrar.
Solsken ute, men jag kan inte stå upp särskillt långa perioder i taget.  Och alltså inte gå ut.
Dags för en tupplur tror jag. Eller lunch. Men jag är verkligen inte hungrig, typsik bieffekt av förkylning!

Sova låter definitivt bra, jag ska sova bort hela helgen och lukta svett och känna mig lagom lyxig.Dagens vedermödor

Tänkte ta tillfället i akt och gnälla lite, är man sjuk så är man.
Jag har : nageltrång på höger ringfinger. Blåmärke i höger armveck. En hals som inte går att använda till det jag vill (andas, sjunga, svälja) och gör ont. En obcen trötthet i hjärnan. Omotivation. Förkylning. En tyngd över bröstet. En piercing som pga infektion i övriga mig, krånglar.
I just need someone to kiss it and make it all better. Inte piercingen kanske, men mitt finger behöver kärlek!

Annars har det ändå varit en ok dag. Vackert väder, trevlig prommenad med Melina, chai på Linné Hörnan med Melina, såld kursbok. Jag har ätit en halv burk marinerade vitlökar och druckit avkok på ingefära, aka te.
Men att inte kunna svälja förtar rätt mycket av min sinnesfrid.
Och min vilopuls säger att jag borde fly.
Jag somnade klockan sex på kvällen, och vaknade med ännu mer ont i halsen och självklart dregel och mönster från soffan på kinden.(dreglet var inte från soffan, men det förstod ni säkert)
Och mina ipren är slut. Muntrar upp mig med muminplåster på nageltrångsnageln, men det hjälper bara lite.

Nu ska jag sova för jag blir trött i armarna av allt detta gnäll.

Men jag behöver en kram! En totalt agendalös kram, som inte är ute efter något mer än bara muntra upp mig. No ulterior motives som man säger.
För min kropp säger att den inte har någon egenproducerad värme. (Men det är nog snarare tvärt om, febern stiger).
Jag vill att någon ska värma mina fötter, ge mig apelsinjucie, te och klappa mig på huvudet och säga att mina ögon är feberblanka. (Är det inte lustigt att vi blir så barnsliga när vi är sjuka?)

sorgsenhet

Bleh

Upptäckte igårkväll att det var fantastiskt svårt att svälja, och vaknade såklart med febersvett och en hals utan livskraft. Så jag dricker varmvatten med citron i, och det får hela min mun att skrynkla ihop sig. Dessutom ser jag lätt efterbliven ut i och med att infektioner i kroppen självklart går ut över läkeprocessen i käften, och min vänstra överläpp har som resultat en lite annan form än den högra delen.
Jag ska kränga en gammal kursbok idag i allafall. Om jag lyckas knata iväg hela vägen till institutionen förstås.  Och om min hals  kunde vara så vänlig att friskna till vore vi alla ytterst tacksamma.
Idag ska jag börja läsa "Det sociala landskapet", det verkar vara jordens tristaste bok, men det känns skönt att jag ligger lite före. Ska jag bli sjuk är dethär ändå rätt bra timing. Även om det suger.
Dags att mosa i mig en ipren till. Jag avskyr att ha feber, det är så äckligt att vara varm utan anledning.
Och jag har yrat om the sims hela morgonen. Typ vaknat och trott att jag spelat det. Där kan vi snacka låg verklighetsförankring.
Och nu orkar jag inte sitta upp längre.


With you no more

Det regnar. Verkligen trevligt. Och så är det vår. Såg massor av dumma små gula blommor (vintergäck) när jag klockan åtta i morse rullade iväg till skolan. Och inte bara vintern är väck, jag känner mig rättså väck jag själv. Min hjärna har inte riktigt lust att sammarbeta, så jag tvättar kläder, fäller spydiga kommentarer som sårar F i min korridor och försöker skriva en bokrecension.
Det går ändå förhållandevis bra. Så riktigt än ska jag inte ge fan i allt och baka kakor.
Jag har bakat ganska mycket kakor på senaste tiden, och gått ganska lite och tränat. Det kände jag av igår när jag kände mig som en stoppad korv på grönbete i mina Dieseljeans. Dåligt.
Men jag uppfann en jättegod kaka igår, eller konstig, either way. Typ, cookies med kardemumma, ingefära, kokos och hasselnötter.
Men idag SKA jag gå och träna. Det verkar vara rätt mycket jag hade tänkt göra idag som inte riktigt blir av. På tre timmar har jag till exempel formulerat en enda mening jag är nöjd med i min recension. Fast jag åt lunch förstås. Sånt tar tid! Och nu börjar Lantz i P1 så nu kommer jag inte skriva något mer vad det verkar.
På rapporten alltså.
Och snart måste jag byta tvätten.
Nu blev jag genast brutalt omotiverad.

Igår gick det bra, kom jag på förresten. Kom på, appropå att Lantz pratar om livmoderhalscancervaccination och att läkemedelsbolagen pushar för det och att vanligt kondylom alltså inte ger livmoderhalscancer. För det sa min mysiga gynekolog, som alldeles för mycket liknar jultomten för att det ens skulle vara pinsamt. Det kändes mest som att vara hos tandläkaren. Läkemedelsföretagen försöker luras, som vanligt. Jag är så trött på det, ingenting får litas på. (Typisk urbäddningsmekanism som hör modernismen till). Ånej, nu måste jag definiera för migsjälv vad urbäddningsmekanismer är. Men det ska jag inte göra här. Det ska jag göra i bokrapporten.

Det är helt sjukt, helt plötsligt har jag fått modernismen i huvudet. Jag har verkligen inte vetat vad den är, jag har inte förstått den. Och nu är den över!
Vi är redan inne i en högmodernism, och eventuellt redan på väg ut ur den in i postmodernismen. Som jag inte heller förstår.

Eeeew

Eeeew
Jag har brutaltråkigt och borde plugga. Lyckades en stund med att kombinera att sova och läsa samtidigt, det var skönt. Vaknade nyss med tre kilo drägel på kinden och tröjärmen. Sova på dagen är skiten.
Kanske borde förklara bilden. Såhär var det, jag är beroende av tjuvlyssnat.se och allt sånt, och i overheardinnewyork var det en tjuvlyssning om att någon skulle stämma någon annan för 8 mcGriddles, den var inte särskillt rolig men jag har som sagt tråkigt och ville veta vad en McGriddle var för något.
Och så får man jordens teddyscare! Sirap, hamburgare, bacon och ost?
Där har vi ett bevis på vad groupthink kan göra. Vem kom på att människor gillar ost och sirap? Eller är det bara för att de är amerikaner? Skulle någon äta dethär i Sverige?
Blev tvungen att kolla in deras svenska hemsida, jag har inte ätit på donken på så länge att jag inte minns hur det smakade. (En kombination av vegetaniarism, och att det finns ett centralt Max i Uppsala )
De svenska bilderna på diverse saker har betoning på grönsaker. Bara en sån sak.
I USA finns McRibs, och friterade mcWraps. I Sverige har de tunna pannkakor, och ingen jävla sirap på bilderna.
Salladsmenyerna är iaf samma matporriga salladsklet i båda länderna vad det verkar.

Men överhuvudtaget, försöker vi i Sverige åtminstone låtsas vara nyttiga?
Jag känner mig vuxen, jag blir inte ens sugen på en mcflurry Dajm.
Ish, illamående.
Roade mig med att sätta ihop en meny, senaste kampanjen med de tillbehör de rekomenderade/gör reklam för. Energiinnehållet uppgick till 88% av mitt dagsbehov. 94% av mitt proteinbehov, 141% av fettbehovet, 57 % av kolhydratbehovet och 126 % av salt "behovet". Grattis McDonnalds!
Så, nu har jag outrageat tillräckligt om lönnsirap och bacon. Tack och Hej

Don't get me wrong I'm not impressed

Klart jag glömde rapporten hemma. Klart mitt rum ser ut som ett monster, klart jag sitter i telefonkö och är kissnödig.
Klart allt måste vara permanent måndag idag. Hoppas som in i helvete att 020-nummer är gratis. Annars ska jag mörda Vattenfall. Jag kommer inte orka låta glad och trevlig på rösten. Det går inte. Jag är för kissnödig.
Klart jag oroar mig för mitt gynbesök, never been before, klart det kommer bli pinsamt. Klart jag inte kommer orka träna idag heller. Klart jag borde skriva första tentafrågan.
Klart jag borde förbereda mig inför föreläsningen imorgon.
Klart mina fingrar är stelfrusna. Klart det är sol men iskallt ute.
Klart talsyntesen låter som ett cepe.
Klart det inte kommer några bra band till Arvika. NEJ jag vill inte dansa, då är jag hellre en våldtäktsman.

Men livet blev lite bättre nu, jag knäppte upp byxorna. De var för tighta, så nu kan jag andas men känner mig tjock.
Min köplats är: Fyra

Jag vill inte, jag får trötthetsångest av sånthär vuxencrap.

Men nu är det klart! Kompetenta människor FTW!

Gud vad jag inte orkar just nu alls ens fungera. Något slags cepedag verkar jag ha och jag vet inte ens varför. Och jag fryser fortfarande om fingrarna!
Nu har jag sökt jobb på Ica Folkes också. Bra! *duktig*
Jag vill bara verkligen inte äta lunch. Jag behöver lyssna på en låt med mycket skrik i. Men jag är hungrig.

Himlen är brutalt blå.

I know you're living way out west

Lycka är:
Mjuk motvind (i nytvättat hår, mot nytvättad kind)
Varma dushar (efter att ha luktat svett en hel dag)
Marabou Digestive (Glada små kex)
Bodyart (att jag kan förändra mitt utseende)
Vänskap (need I say more?)
Musik (Colbie Cailat Feelings Show)
Sena kvällar och tidiga mornar
En stor latte klockan fyra på eftermiddagen (förbjudet och effektivt)
När kognitiv dissonans släpper
SpongeBob Squarepants-plåster
Att känna mig lätt, mentalt okomplicerad och fysiskt viktlös

I break my fingers to make a call, and that's all it is

Den här dagen har fått ett visst utrymme för spontanitet.
Jag har dessutom svarat på diverse mail. Det är nog nyttigt. Och viktigt, det känns viktigt. Som att jag befriar mig kognitivt från överhängande måsten.

Idag ska jag för första gången i mitt liv pierca mig utan sällskap, det känns en aning hardcore, men inte så läskigt. Vi får se vad det blir dock, sa när jag bokade att jag skulle göra labretten igen, men nu lutar jag mer åt mouchen. Dels för att jag vill ha något nytt, dels för att den läkeprocessen borde bli enklare i och med att den sitter på sidan.
Och jag ser inte fram emot att inte kunna äta hårda saker på väldigt länge, eller, ja, en vecka eller så.

Okej, så dagens spontanitet består i att jag köpte en gryta och fyra bestick på myrornas, samt följde Melina till hennes tentasal, det blev en lagom promenad.
Kanske inte sådär jättespännande, men trevligt för mig!

Lantz i P4 lyssnar jag på nu, men det är trist att det är med musik i, för jag vill jag bara lyssna på Annika! Men det är kanske mig det är fel på, eftersom jag inte gillar musiken som de spelar. (De spelar shagerfestivalsbidrag)

Jag har icke ringt vattenfall. Skjuter upp det till på måndag, då jag ändå har för mycket inplanerat. Hela tre saker, seminariemöte, seminarie samt tid hos gyn.
Lagom jobbiga saker alltihop. Speciellt om jag ska hinna med ett träningspass.

Imorgon blir det Katta, vad vi nu gör blir så att säga det sekundära eventet. Troligen kommer det ha något med ett sunkhak, asgarv åt min läpp (kommer göra ont, från min sida), allmän bitching och skratt åt folks allmänna puckoighet. Ska bli kul.

I övrigt: Jag har upptäkt en ny TVserie, In Treatment heter den och den är helt fantastiskt stört. Den handlar om en terapeut och hans patienter, den visas varje vardag med fyra olika patienter måndag till torsdag och sedan går terapeuten själv till SIN terapeut på fredagen. Patienternas problem är rätt vitt skilda, sexuell överföring, en suicidal tonåring, en medlem i marinkåren som bombat en skola i Irak och ett par som försökt få barn i fem år och när de sedan blir gravida vill frun göra abort. Sjukt kul som rekomenderas! (inte bara för psykologinördar) Specielt är det ett plus att serien går varje dag. Något att se fram emot liksom!

Nu kan jag inte komma på så mycket mer än att jag är kissnödig, solen lyser, det är vårvädervarmt och att jag börjat läsa Giddens Självidentitet och Modernitet (eller om det var tvärt om), och jag kan inte påstå att den är varken inspirerande eller lättförstådd, den känns ändå rättså gammal.

Puff!

but that's all it is

Jobbig dag idag. Jag var mycket nöjd med att det var torsdag i morse. Inte vet jag varför, men det kändes rätt helt enkelt, ibland är det så.
Nu känns hela dagen ganska onödig bara, men det har nog att göra med att jag inte riktigt gör det jag borde. Och så mår jag lite illa. Jag skyller på att jag drack pulverkaffe med för lite mjölk i.
Letar recept på ostkaka, jag tror att jag skulle kunna lyckas med att tillverka ostkaka. Det borde inte vara svårt, det verkar inte så svårt på recepten förutom att det tydligen ska innehålla ostlöpe. Ostlöpe kan tydligen inhandlas på apoteket. Då borde det kosta rättså mycket. Och typ endast finnas vid juletid eller dylik högtid. Visserligen är det snart påsk, men jag tycker om att gnälla.
Hoppas jag inte får något påskgodis i år! Jag vill ha nötter istället! Många små glada nötter! Fina små glada, många små hassliga och valiga nötter! Tänk en sådan glädje att äga sådana små nötter i min glada mage!

Jag känner storhetsvansinnet komma krypande. Även huvudvärken.

Så hur uppstår institutionalisering egentligen? Kan ni svara på det lovar jag att bjuda på kakor! Kan jag i och för sig göra ändå.

Jag borde ringa vattenfall också, och fråga dem om miljontals små saker. Eller, ja, mest en sak.

Plugga var det ja. BBL

I hung your picture on the wall

Denhär dagen går under "orkas"tecken.  Jag måste orka.
Hittills har det gått ganska så bra. Jag orkade gå upp klockan åtta, och jag orkade läsa i min bok. Jag orkade hinna i tid till körlektionen (jag körde ganska trött, dvs dåligt, men skyller på att jag är ringrostig) sedan orkade jag gå till Dag Hammarskjölds biblioteket (eller vad i helvete människan hette ) och plugga. Sedan orkade jag gå till Akademibokhandeln och lämna tillbaks en bok. Och jag orkade köpa ost och ingefära på Hemköp.
Nu orkar jag inte riktigt renskriva mina anteckningar på datorn, eller gå och träna.
Jag vill hellst sitta hemma och äta saker. Det är inte riktigt anpassningsbart på min kropps behov av mer rörelse än att gå i trappor och trampa på kopplingen.
Mest av allt vill jag äta ost. Men jag lät bli att köpa ett nät babybel eftersom de kostar oskulden. (och den har jag som bekant inte kvar att betala med).

Just nu roar jag mig med att kolla mailen och kolla vad en stavmixer kostar på rusta.
(inga nya mail och 129 kronor)
Rusta stödjer BRIS, det bryr jag mig inte något vidare om.
Bäst att lyssna på mmmbop en gång till. Då kan man inte plugga samtidigt, man måste hoppa omkring och se nördig ut samt minnas tiden då Hanson existerade som begrepp och alla var tvugna att välja någon att vara kär i. (Och alla undrade om de verkligen var killar allihop... De kan fan ha fått sjukt mycket ass bara för att tjejerna ville VETA)

Fast det är fasligt vad  fort man tröttnar på den, kan vara för att den är så substanslös och lätt ångestframkallande.
Nåväl, back to reality.

HAHAHAHAHAHA!
Cute one!


Everything's wrong, Well It's allright

Galen dag. Nu är det mörkt ute, men det var det inte alltid. Så jag tar den från början.
Jag vaknade vid åtta, av mig själv. Och bestämde mig för att inte snooza, utan istället tvätta håret.
Läste sista biten i del två i kunskapssociologiboken, fattade noll.
Gick till skolan, information om praktiskt moment kurs 9, gruppsykologin. Noll info där, tydligen ska vi ut och snacka onödiga neutraliteter med truliga trettonåringar. Av någon anledning kommer de alla att falla i gråt så fort de ser oss. Så verkade det på vår handledare i allafall, vad man ska göra när en unge börjar grina upptog typ halva lektionen. Ändå var det enda hon kom fram till "att det får situationen avgöra". Bra där. Sedan kommer ungarna även att anförtro sina djupaste hemligheter åt oss. Nämde jag att vi kommer umgås med ungarna fem timmar på tre månader? De kommer ju inte ens veta vad vi heter och definitivt inte tycka om oss. Och de kommer skratta åt våra samtalsämnen. Det kommer bli så pinsamt, alltid när man gick i högstadiet var det någon mupp som skulle prata om typ mobbing, och ingen lyssnade eller ville lyssna. Man tyckte bara att personen var en jobbig vuxen som la sig i. Jag vill inte bli en sådan vuxen. Ville jag det skulle jag bli syokonsulent eller skolsyster.
Okej, efter en lunch som bestod av en gryta som legat i frysen för länge och utfrågningar om min påstått nyttiga livsstil gick jag hem. Hämtade ut mina böcker från posten och satte mig att reducera 90 sidor effektiv text till ett halvt A4. Igen. Sedan, efter att jag lagat och ätit middag, gick jag och Melina och sa upp våra rum hos kanelbullen.  Två månaders uppsägningstid är sämst.  Men kanske att någon förtappad själ  vill hoppa in i april och  hyra den svart.  Det vore asbra!
Men nu är Linnea här så vi ska kolla på film nu!
Puss

'Cause everything's wrong, well it's allright

Lyssnar på Lantz i p1 och känner mig lagom lyxig. Mysigt när man kan få missa saker och ändå inte missa dem.
Känner mig ändå mysig för att jag reducerat fyra långa kapitel till ett halvt A-4 på datorn. Synd att typ, 8 kapitel till ska bli en halv A-4 och att jag sedan ska klämma i med analys av skiten tillpåköpet. Alltihop får inte överstiga 2 sidor.
Dagens middag: spenatröra med morötter och OST! Funderar på att göra pepparkaksmuffins. De är så jäkligt övergoda, men jag vill inte gå ut i köket. Där lurar för det mesta diverse korridorare, det är väl inget fel på det, men jag har inte tid att prata med dem. Eller lust för den delen. Jag vill mest sitta här och blogga mig igenom natten. Och lyssna på Annika Lantzes lagom liksom ansträngda röst, hon ÄR så mysig. Jag skulle vilja ha en mamma som var så, om jag inte hade en som var som min egna. (Som när jag kommer att tänka på det har en totalt oansträngd röst, hon låter alltid helt naturlig).
Hon talar om groupthink i melodifestivalen, utan att veta om det själv tror jag. Jag gillar att aplicera gruppsykologiska fenomen på ALLT.
För övrigt är jag kroniskt trött på melodifestivalens existens. Om det fanns något jag skulle kunna utrota skulle det vara den, fast då får jag väl homosveriges bögfjollor samt alla små tanter efter mig. De skulle väl inte vila förrän de såg mig död och blodig.
Fast kanske att de nöjer sig med min blodighet, och den kan jag ställa upp med en vecka i månaden. Till exempel denhär veckan. (Så fick ni veta det!)

Men jag tycker inte man borde få läspa i radion (även om man är lesba), det är så fruktansvärt oestetiskt.
Jag orkade göra muffinar, de blev goda! Nu ska jag äta dem!
PUFF

Fast, kanske är det just när man ÄR lesba, som man ska få läspa i radion?
(Nu ställer Annika Lantz in sin list-röst, den är hääärlig, hon låter så ostoppbar)

Anyway...

Jag började känna att jag inte såg något, och det kändes som en föraning till huvudvärk, så jag drog på mig glasögonen och tog en långprommenad rätt ut i ingenting. Upptäckte att det gick att gå under någon stor väg och komma ut på landet litegrann. Hittade hem också, blev bara lagom förvirrad när jag kom ut på luthagsesplanaden men lyckades efter en sekunds tvekan identifiera det stora gula hus-lådan som ekonomikum och sedan styra fossingarna åt rätt håll hem.

Min kropp är lydig idag, det uppskattar jag. Posten är inte lika lydig. Den har inte gett mig min kurslitteratur, istället en dum tråkig räkning på 220 kronor. Som jag inte vet än om jag behöver betala. Fast, rätt snopet om jag inte skulle hinna ta körkortet innan augusti då mitt tillstånd går ut, så det är kanske lika bra att pröjsa för ett nytt.

Så nu är jag teoretiskt ledig idag också. Men jag känner att jag inte borde vara det. Så när min huvudvärk behagar gå över kanske jag skulle ta och rassla mig ned till institutionen och läsa referensupplagan av kursboken.
Eller så fanns den på ILUs bibliotek! Perfekt! Synd att jag betalt för boken då!
I'm off! (Gud vad jag älskar internet!)
Cheerio!

So I said something I can't touch, I always want way too much

(ring ring)
x Studentgyn
-Hejsan, jag vill boka tid för gynundersökning (allmän rundvandring)
x Jahapp, är du sjuk?
- l(ång tankepaus, japp jag tänkte verkligen efter,)
x ja, alltså, misstänker du att du har någon sjukdom?
-(luftburen aids, luftburen aids) ja, jag misstänker att jag har (insert otrevlig kliande sjukdom här, ni slipper veta, men nej det är inte någon STD, och hur vet jag det? Det VET jag.)
x jahapp då får du tid denhär dagen, din läkare blir olof xxxx, namn och telefonnummer tack
- Jag har ett namn, personnummer och telefonnummer. Tack så mycket, hejdåååå
(Jag lyckades ändå låta fullständigt normal och trevlig på rösten, tillochmed log i telefonen som man ska, det kändes verkligen inte krystat. känner mig vuxen)

OLOF.
Altså det är inte det att jag kommer känna mig obekväm(ARE) med en manlig gynekolog, det är mer det att jag undrar varför en man väljer det yrket. Jag menar det är lite som att bli ap-psykolog, lite krångligare än det hade behövt vara.
Antingen är han gay, men då är ju hela poängen förstörd. Men å andra sidan vill man väl knappast gå hem och slicka sin fru efter en lång dags arbete. Liksom, "Nej älskling, jag gillar inte att ta med mig jobbet hem" eller "Men jag är ju LEDIG idag, låt mig vara". Och då är ju poängen förstörd där också.
Jag menar, varför bli gynekolog om inte för en enorm fashination för de kvinnliga delarna? Men det borde ju vara lite som att jobba på chokladfabrik, man tröttnar på doften och kan tillslut inte se åt choklad mer.
Och jag förstår att man inte vill bli urolog, (manliga motsvarigheten, det måste ju vara jäkligt mycket tristare, sånt vill man INTE gräva runt i)
Dessutom, kan jag nog inte riktigt tro att det är kul att jobba på studenthälsan, massa dumma studenter som klantar sig och lever farligt. Eller är bara puckon, som två tjejer jag tjuvlyssnade på på stan som hade blivit utskällda av sin gynekolog för att de hade string, supertighta byxor och allting bortvaxat. (saker börjar växa då) ("Alltså, hon sa att jag får skylla mig själv, men liksom, man MÅSTE ju ha det", "Jaaa, jag VET") Nej det måste man inte! Man kan låta den andas lite ibland!

Det var bara det jag ville säga.
Muntrar upp migsjälv med att lyssna på min larmsignal utan att stänga av den. (Jag har the Knife Na Na Na som väckningslåt)
Men jag är faktiskt glad idag, vaknade i morse och kände mig glad. Jag tänker fortsätta vara glad!
Nu ska jag äta frukost för jag är jättehungrig!


Well I'm sitting and I'm thinking but I didn't know what to say

Uppsala
Sådär såg verkligheten ut igår, när jag orkade ta mig ut i den. Fint. Jag gjorde en snöängel också. Idag är det slask ute, men jag ska nog gå ut i det ändå. Om inte annat än för att masa mig tre meter ner till ICA och köpa något onödigt.
Jag jobbar på att livet ska bli bättre, just nu är jag mest i obalans. Jag ska steka ett ägg och tänka trevliga tankar.
Och se fram emot saker. Till exempel min körlektion på onsdag! Den blir nog trevlig! Jag läste ut körteorin idag så nu kan jag göra något annat.
Jag ska bara komma på vad.

You said that this is crazy, you're a half a world away

ALLTING KLIAR IDAG!
jävlacepedampjagvillsoooooova!
på riktigt, jag vill inte vara med.
Man vet att det är en dålig dag om man börjar grina till introt till Big Casino vid mejerihyllan på ICA. Och blir illa berörd för att smöret är milko och inte arla.
I'm just so confused. Och vad ska jag göra hela helgen? föutom hetsäta? Do tell me!

Och jag har iiiiinga pengar. Att köpa en ny mobil will do that to you.
 
Jävla skit också.

Ska äta tre ipren och gå och lägga mig med buffé(ja, icas egna tidning) och hoppas att världen är mindre ondskefull när jag vaknar...
I need a hug. Or five.
Eller bara lite syra!

Everything's wrong, Well It's allright

Har en vag känsla av att jag ägde fler telefonnummer i telefonen förut. Oh well, orka, alla har ju kvar mitt så..
Ovärt att få tag på folk ändå! (Så låter det tills jag desperat försöker nå något mongo) Fast, det förstås, jag blir glad när det ringer för jag har en så mysig ringsignal... Så var det..
Jag har ju min nya mobil nu, och den är allt jag någonsin kommer vilja ha!
Den och mat lite då och då.
Tentan gick säkert helt åt jävla helvete. JAG ORKAR INTE BRY MIG!
Omtenta ftw! Är för trött och trasig för dethär.

Me and my phone will be putting the lights out now...

'Cause everything's wrong, well it's allright

Jävla hemtenta till att vara tråkig då. Två timmar har jag suttit här och inte lyckats särskillt bra alls. BLÄ! BLÄBLÄBLÄBLÄBLÄ!
Okej, det kanske inte är meningen att tentor ska vara roliga, eller ens enkla, men ändå. Måste den vara så genomtrist? Och så idiotiskt osvarbar. Och jag har druckit en kanna te, och en halv kopp kaffe. Mest för att kunna gå och kissa så jag slipper plugga en stund.
Att blogga på tentatid är kanske inte jättelistigt heller. Men orka! Måste få gnälla lite ju!
Jag vill inte ha tenta idag, jag vill hämta min mobil och gå till darkwell och boka tid för ett nytt hål i min läpp! >.<
Kanske två.. Om det är listigt att göra dem samtidigt. Det är ju därför jag vill gå dit, för att fråga. Och jag vill sitta på msn och löka och lyssna på musik och så vill jag inte ha ont i magen.
Men jag har ont i magen så det är inte så mycket att göra åt kanske.
Och avin har inte kommit än, men jag vet att den ska komma idag, det sa posten till mig! -.-
fuck it, jag tänker lyssna på musik ändå! Som belöning för att läsa en till jävla artikel på 12 sidor i acrobat reader som jag HATAR!
ska kolla posten igen.

mm kaffe..
undras om jag vill ha lite varm o'boy, det vill jag nog. det är nog moralhöjande, fast jag mår ju illa, så var det. och ont i magen.
Funderar på att sminka mig och ta på mig kjol bara för att känna mig fin och på så sätt bli peppad, men orka sminka sig för sig själv. Orka sminka sig period.
Bajs bajs bajs!
20 timmar kvar till deadline. Wooop! I left my wallet!
att smälta choklad i kaffekoppen var ingen hit btw. bara så ni vet. Nu är mitt kaffe slut, vad ska jag göra då? Må illa? DONE!

Nej, okej, shape up! En låt med Lucinda Williams, sedan kolla posten, sedan läsa artikel nr 2.
GREAT!

But I ain't cryin' no tears over you

Faktiskt, så känns livet bra ibland.
Som Siri sa, ibland är det roligt. Ibland säger du något roligt och man tänker att livet är trevligt.
(Men sen lägger vi på och gör något annat, och då inser vi att vi hade fel)
Men du stannar kvar i mig ibland, som ett ickedömande. Som en liten kärlek i ögonvrån.
Därför skriver jag kärleksbrev, ska snart posta det.
Och bra filmer: Juno, Alvin and the Chipmunks,

Talande ekorrar är ren lycka

Nu har jag mitt vanliga telefonnummer igen! Wooh!
Hoppas jag får mobilen imorron, det vore helt fantastiskt!

Tills dess muntrar jag upp mig med Teddybears STHLM - Automatic Lover


And I'm down in all my fears

Electric six - Gaybar håller mig uppe!
Det och att jag snart flyttar! skrev på kontraktet idag! IIIIIIIIIH!
Jag känner för att skrika bara för att känna något.
Har bakat mkt kryptiska kakor, don't try this at home kids! Kanske att de skulle varit mindre äckliga om de inte bränts.
Och ätit lever, do try this at home kids!  Lite werid konsistens men annars gott, mina föräldrar kommer skämmas över mig. Och vet ni hur BILLIGT det är?!?! Billigt!
Ska hämta ut nya simkortet snart, seriöst, jag ringde dem i fredags och fick det idag, älska comviq!! Samma nummer som förut nu alltså!

Jag behöver mer te!
Och mer kärlek! Te och kärlek åt folket! Och ost!
Te, ost och kärlek åt folket!

Men jag har för mkt tid idag, för mkt betänketid. Jag tror inte det är nyttigt att tänka på allt jag snart ska göra, och allt som redan är bestämt och klart, orubbliga beslut jag redan tagit. Konstigt, jag brukar vara bra på att rationalisera bort all ångest över saker jag redan gjort. Men jag tror det blir bra i flogsta, det måste det bli. Jag har saknat att bo ute på landet. (jaja, jag vet, jag bor i en plutt-stad... Men wahtever jag hade 16 rätt av 22 på stockholmstestet på Facebook!!)

Premenstruel är jag såklart också. Men inte fet! *wooh*

Nu mår jag illa pga av kakorna också. De var ju inte ens goda.. Rövelen! Kan det inte bli kväll så jag får äta middag? Jag HATAR dethär. Jag är inte hungrig.
Det är lite därför jag behöver bo med någon. Som kan hålla koll på mig, så jag inte. Så jag har något att göra, så jag har någon att relatera till och vara normal med.
Jag ser fram emot det, att ha badkar. Ingen hiss i huset.. Men bor på andra våningen så det borde fixa sig.

Mer te, så var det.
Och inflyttningsfest! Troligen runt den 12e april eller nåt.

Nu måste jag gå och banka huvet i en vägg. Eller nåt.
Cheerio!

Well I'm sorry I ain't there with you, but you ain't here with me

Dagens höjdpunkt: Lägga mig i en hög av nytvättad tvätt och nästan däcka. pga
Dagens minus: Sockerkoma av en jävla tranbärsjuice jag inte ville dricka men kände att den verkligen behövdes.
Dagens bedrift: Skicka in hemtentan! Nu är det bara en del kvar!
Dagens kärleksföhållande: Jag och ost. Har återupptagit min brutala passion till ost.

Jag gillar måndagar, de är hoppfulla. Om jag bara inte var så trött.
Och det luktar vår ute.
Tror att jag ska ta och lägga mig i min varma rena tvätt igen..
La'ers

You say you got no faith in things that you can't see

Ska alldeles strax åka till Stockholm, känns rätt så gjort. Men det blir säkert kul.
Jag har köpt en Samsung SGH-E250, ROSA! Fanns typ ingenstans i fysiska butiker, så får den om typ en vecka.. Samtidigt som nya simkortet. Kärlek till Comviq! Ingen telefonkö, inget tjafs, bara mitt nummer och personnummer så skickar vi ett nytt sim med samma nummer! Like, thanks!
Kommer iaf kunna ha mp3signaler på denhär, även om den har typ 13 Mb minne... Vad är det typ 2 låtar? Well well,
dags att dusha och hälsa den nya dagen och den nya grå himlen! Ta mig fan om det inte regnar..

everything I feel

Hittade klockan! *yaay*
Den låg under sängen, längst in i hörnet.
Pratade med Melina också, har tydligen klättrat på en staty. Fett.
Gjorde lite mer grejer som man kanske inte ska skryta med, men det man inte minns har inte hänt!
Känns fett weird att vara utan piercingen, lite som när jag skaffade den, att lägga på läppglans och äta är fett skumt nu. NÅGOT SAKNAS!
Nu ska jag äta lunch. Undrar vad.

and I don't think that I've confessed

a funny thing happened when I was walking home last night.
tror jag.
Eller jag hoppas verkligen det. För jag minns fan inte ett skit.
Vaknade med blåmärken över hela mig, skrapsår och igenläkt piercing. Den hade trillat ut.
Och jag kan varken hitta min mobil eller min klocka.

Annars mår jag bra. Faktiskt.
Lite lätt förvirrad bara.

I know you're living way out west

Toktjackad på koffein sitter jag här och försöker skriva klart min hemtenta. Det går sådär.
Hur mörkt som helst ute, omysigt.
Åt en semla idag *yaaay* och the strokes is the shit!
Snart dags för middag =)
Jag har brutaltråkigt.... Men snart är det fredag!  (visst.. säkert.. det är fan måndag idag..)
oh well,  tiden går fort när man  spelar the sims!

puss

and that's all it is

woohooo, skriva tenta är det roligaste som finns oh ja!
Och ännu bättre är att veta att trotts att jag anstränger mig som 17 kommer jag ändå behöva skriva en till hemtenta denhär kursen. och allt är självvalt! even better!
jättelistigt att bestämma sig för att skriva 30 sidors sammanfattning och reflektion och sedan svara på 4 frågor en hel natt när själva tentan är.
Men vad gör man inte för att paranoia sönder sigsjälv?
Träningsvärk är bra! Och jag dyrkar koffein! Speciellt sent på kvällen, jag VET att jag inte kommer sova inatt! *yaay*
Jag dyrkar inte att jag arbetar som bäst när jag sitter på mina fötter så de somnar och jag typ trillar när jag reser på mig... det är rätt sämst..

Well, back to school I guess...

I broke my fingers to make a call

Okej, jag vet, jag är negativ. Jag är själv trött på att jag är negativ.
Dethär stör jag mig på idag:
Första sidan som kom upp när jag googlade abort var fylld av massa mys om lyckliga familjer med sina äckliga spädbarn. Inte så passande, och NEJ jag är inte gravid. (Om du inte fattar varför jag kan vara så säker på det, fråga någon av dina föräldrar så förklarar de hur man blir gravid och så kan jag garantera att jag inte är det)
Jag hade tråkigt bara. Roliga fakta, i Sverige kan man göra abort fram till vecka 18, i Storbritannien fram till vecka 24.

Min föreläsares fleeceväst. I kombination med t-shirt är det inte bara sunkigt, det är dessutom ologiskt. Ta på dig en långärmad tröja om du fryser!

Mig själv, och att jag inte gör något åt det. Och att jag börjar se gravid ut, inte jättepeppande.

Ledarnas låtval på Friskis och Svettis, varför är det alltid någon som stönar livet ur sig precis under bäckenbottenövningarna? Som att det inte är pinsamt nog att jucka mot taket, ni måste slänga på Per Gessle eller Ulf Lundell eller något annat lika vidrigt? (Detta gäller, konstigt nog, endast de kvinnliga ledarna, männen har inte bara mycket mindre Idol-Danny på repertoaren, men även mycket mycket mindre pinsamma låtar vid fel tillfälle)

Att det inte går att bada i musik, jag skulle vilja drunkna i vissa låtar, omge mig till hundra procent av dem.
(I remember a time when balance was fine and I was just walking on one fine wire)

Alla jäkla bantningstips på internet, för det första ska människor inte banta, de ska träna, för det andra vet alla redan att man blir fet av socker och fett, stop stating the obvious!


Att jag sitter hemma på en lördagkväll och inte har minsta lilla motivationen att ändra på den saken, eller ens viljan.


and that's all it is

Lördag?
Somnade och vaknade precis.
Letar lägenheter. Jag vill flytta, jag vill att det blir bättre då.
Var och tränade idag = bra. Hoppas jag kommer iväg imorgon igen, och att jag inte har för mycket träningsvärk, fast jag misstänker att jag kommer ha det...
Annars är fyra gånger i veckan helt perfekt. Four, it's a magic number?
Jag har massor av ny trevlig musik, så livet kan inte vara allt för vidrigt.
Och vintermörker med snö!

I hung your picture on the wall

Första dagen i februari börjar som första dagen i februari alltid börjar.
Slask, plask, värdelöshet.
Trött. Somnade nästan vid tre på dagen men inte riktigt.
Gå och träna nu, om en stund. Borde diska. Borde handla så jag har frukost. Borde styra upp ett socialt liv så jag inte sitter hemma framför datorn IGEN.

Dålig dag idag. Det får räcka så.