Självbedrägerier gone KBT

Anledningen till att jag inte skrivit på ett tag är... JAG HAR TRÄNINGSVÄRK.
Okej, det är en asdålig bortförklaring. Men jag tycker för synd om mig själv för att skriva något bra.

Jag försöker peppa mig själv genom att lyssna på riktigt dålig musik. Det är meningen att den ska få mig att stänga av datorn och förkovra mig i Anna Kåvers KBT-bok. (haha fattar ni ordleken?!)

Det går inte så bra. Jag diggar istället med till hjärndöd musik för att låtsas att jag verkligen älskar den och vill lyssna.

Okej, men nu till beteendeanalysen.
För att träna vidare måste jag få en förstärkare. Att få träningsvärk är inte alls kul.
På tisdagarnas spinningpass får jag tillgång till en naturlig förstärkare eftersom jag känner ledaren och vi alltså pratar och sådär. Och det är ju trevligt.
Att gå på pinkpass gav alltså mest träningsvärk och ilska.
Nu gäller det att snabbt som attan hitta ett annat, roligare pass så att jag inte generaliserar den här upplevelsen till alla träningsupplevelser. Eftersom jag tidigare haft bra upplevelse av träning kommer det ta lång tid innan jag börjar hata allt som heter Friskis & Svettis men ändå.

Fattade ni?
Det är alltså sånt jag pysslar med i skolan.

Jag drömde att jag skulle göra våfflor åt E (min mamma) men jag använde bara extremt konstiga ingredienser. Typ keso. Jag vaknade förvirrad och sugen på våfflor...

Jag spelade the sims precis hela kvällen igår. Jag orkade inte ens asa mig till TVn för att plåga mig med let's Dance, trots att jag köpt godis för att orka. (Fråga mig inte varför, det är bara en fix idé) Hade TVn på i alla fall så jag hörde vilka som blev dissade.
Ärligt talat blev jag sur när blondinbella åkte ut. Hon var ändå lite positiv och gullig. Väldigt många andra verkar mest vara tragiska, självupptagna, sönderstressade eller äckliga. Mest äckliga. Gillar Morgan p.g.a Tippen, om ni minns det programmet. 
http://www.youtube.com/watch?v=rmzN0SUpsJY&feature=PlayList&p=899ACE43E02828B0&playnext=1&index=41

Nu vet jag inte längre vad det var jag tänkte skriva om. Så nu ska jag kolla på Charlieissocoollike på YouTube istället.

Det är för tragiskt helt enkelt

Jag kommer från F&S med två erfarenheter i bagaget.
Jag hatar shorts.
Det är störigt om ledaren endast spelar Pink och Britney Spears under passet.

Vissa shorts är ok. Om det till exempel är väldigt varmt ute är det fult men ok. Shorts som slutar precis ovanför knäna är förkastligt. Shorts som är avklippta jeans är fult.
Människor som tränar i shorts har oftast blå sådana, och alltid för korta. Alltid.
Jag vill inte se massor av ben överallt när jag lyfter min lilla skivstång till Pinks senaste hit. Jag vill helst av allt inte se en enda jävel, eller en gröt av människor. Jag vill inte se individer.
Jag vill inte se att den 16åriga tjejen framför mig har string. Jag vill inte märka att gubben bakom mig uppenbarligen är döv och korkad eftersom han har sin bräda utanför den anvisade rutan.
Jag gillar inte folk.

Och jag vill inte se att ledaren har kort vitblonderat hår och förstå att hon vill vara Pink.


Dagens bevis på att jag är ett pucko

Efter ett styrkande bad och pep talk med Herr Far känner jag mig lagom.. Trött, varm och redo för sömn.
I natt sov jag korkat. Jag hade tränat men inte druckit tillräckligt med vatten. Icke heller hade jag vatten vid sängen.
Jag vaknade säkert fem gånger.
Inte fan gick jag och hämtade vatten.

Men vem är smart klockan två på natten?

Infrastruktur

Alla vägar leder till Rom har jag hört. Jag tror att alla vägar leder till Flogsta och åt Fanders. Men det är bara min egna personliga teori.
En del vägar har katter på sig, andra hundars exkrementer. Jag tror jag föredrar dem med katter.
Jag skulle vilja tro att alla vägar har ett syfte, att det finns en anledning till varför någon satte dit dem. Speciellt genvägar. De borde ju logiskt sett vara snabbare, logiskare och på alla sätt bättre än alla andra vägar.
Så är inte fallet. Genvägen jag gick idag var hal, mörk och förvirrande. Jag kom uppenbarligen hem, men det hör inte hit.
Jag är ändå besviken på livets ordning. Eller ja, snarare vägarnas ordning.

Allmänt, bara, livet tror jag. Eller måndag.

Idag tänkte jag inleda med att skriva om virus.
Det finns många sorters virus, datorvirus, förkylningsvirus, inbillade virus, HIV, och
klamydia japp, luften, världen och människorna är alla fulla av virus.
Vissa virus kan man vaccinera sig mot, dock inte dumhet och HIV. Det är synd, för om det fanns ett vaccin mot idioti skulle många problem i världen vara lösta.
Som energibristen till exempel, och säkert massor av andra problem.

Man brukar säga "Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor" och det är extremt sant, ändå är korkade personer ofta lyckligare än de som är smarta nog att fatta att de gjort bort sig. Det förklarar sig självt.
En del människor är så korkade att de inte ens vaccinerar sina barn mot sådant man faktiskt kan vaccinera sig mot. En del vaccinerar sig mot allt, som kondylom och influensa.

Ju mer korkad mänskligheten blir, desto smartare verkar virusen. Ingen vet om det är för att de helt enkelt äter upp intelligensen eller om det är för att vi helt enkelt förstår sämre.

En helt annan nivå av idioti är att koka pasta och veta att den kokar över i andra rummet och ändå inte gå dit och rädda spisen för att jag lyssnar på en låt.
Eller att dricka en hel flaska vin själv bara för att ha något att göra på festen och sedan somna på pendeltåget och bråka med folk på mcdonalds halv tre på morgonen bara för att ha något att göra medan jag väntar.


Dementi

Eftersom M i min klass gjorde mig uppmärksam på felaktigheten i min logik runt blindtarmsinflammationen (fanskapet sitter på HÖGER sida) så har jag nu istället bestämt mig för mjältbrand. Mjälten sitter på vänster.
M (som jag bor med) tipsar om att det troligen är en sträckning. Men hon vet nog inte vad hon pratar om.

Om bara...

Okej, vaknar med blindtarmsinflammation (a.k.a. ont i vänster sida av magen, verkligen inte träningsvärk men troligen inte så farligt) och är som sagt luspank.
Och nu börjar det. Om jag bara kommit på det här igår. Då hade jag kunnat be HS föra över ett par hundra så jag hade haft råd med tågbiljetten till Stockholm. Eller M. Om nu hon har gjort en studieförsäkran.

Ånger och ågren
Verb, "Jag ångrar mig" adverb "jag har ågren" subst. egennamn "Hej, jag heter Mimmi Ågren"
Ånger är någonting man upplever när man gjort något extremt korkat. Ågren är när man skäms över det fyra dagar senare. Ågren kan även uppstå när man förväntar sig att göra något extremt korkat.

Mitt hår är extremt otvättat och jag hade ju en motivation till att överleva den här dagen och det var att jag skulle köpa mat och en ny tandborste.

Nu vet jag inte riktigt vad jag kan göra.
Skramla i badrummet så M vaknar kanske.

Ondska
Att CSN inte skickar ut tre miljoner påminnelsebrev om att man måste studieförsäkra.
Att min institution inte ger mig mina pengar i tid.

Nu kommer jag ju bara sitta och spela Alchemy i tre timmar till skolan börjar. Och jag är inte ens bra på det. Hungrig är jag också. Pastafrestelse någon?
Fast till frukost blir det nog grötfrestelse. Japp.

Fasiken

Jag är luspankare än en lus. Enda räddningen skulle vara att CSN skulle ge mig pengar idag.
Om jag hade gjort en studieförsäkran. Nu är det kört.
Fett. Död. Attans!

Varför alla cyklar i Uppsala

Jag har då och då hört liknelsen "insikter är som bussar, först kommer det ingen alls och sedan flera stycken på samma gång". Den som myntade detta har uppenbarligen aldrig varit i Uppsala.

Här skulle man snarare säga "Insikter är som bussar, de kommer försent, sedan kommer det en som är abonerad, tre stycken som går åt fel håll och när bussfan väl kommer bjuder den på en dyr och obekväm resa. Man får gå sista biten själv också."

I den vackra staden Stockholm finns det ett vackert tåg som kallas för Herr Tunnelbana. Herr Tunnelbana åker oftast inomhus, det läcker inte in i Herr Tunnelbana.
Åker man buss i Stockholm ber bussföraren alla muppar att gå längre bak i bussen för att inte synas/så att fler idioter ska kunna tränga sig in i bussen. I Uppsala står alla idioter längst fram i bussen, och platserna längst bak är tomma. Så käckt tänker du och börjar buffla dig bakåt. Efter att ha ramlat handlöst ett par tre gånger når du äntligen fram till bak i bussen. Bara för att upptäcka att regnet som du flydde även vistas inne i busshelvetet.

I Uppsala går bussarna en gång i halvtimmen. För hela Uppsala är en landsort. Även de bussar som enligt tidtabellen går var tionde minut går en gång i halvtimmen.

I Uppsala med omnejd finns även ett litet tåg, som kallas Upptåget och är Upplands trötta svar på mjölktåg. (Lidingöbanan) Tåget går visserligen hela vägen till Gävle, men vem i hela Alsike vill till Gävle?
Även Upptåget lider av att endast gå två gånger i timme och aldrig komma i tid. Möjligen är det snarare jag som lider.

Det är vinter. Jag vill inte cykla till Knivsta. (Kommunden har nu föreslagit att det dras en cykelbana från Uppsala till Knivsta) Förstå hur bra ni har det Stockholmare!

Dagens lektion i allmänt vetande

Hej och hå.
Idag tänkte jag ge alla människor på jorden en lektion i preventivmedel.
Preventivmedel använder man för att inte få bebisar. En del påstår att man även använder dem för att inte få vissa sjukdomar, men då har de inte fattat alls.
Det finns många olika sorters preventivmedel.
Det vanligaste eller mest kända är nog P-piller. P-piller innehåller östrogen och har som biverkningar acne, viktuppgång, blödningar, minskad sexlust och depression. Ja, ni fattar själva hur det funkar, man äter tabletterna och vill aldrig mer ha sex och skulle man någon gång vilja vill ingen annan ha det med en och man blir således alltså inte gravid.
Minipiller fungerar ungefär likadant. En trevlig bieffekt är även blodpropp och cancer. Det är praktiskt eftersom man ju inte kan bli gravid om man är död. Gäller alltså för både mini-och p-piller.
Vill man inte äta piller med hormoner finns det käcka alternativ, som p-stav med hormoner, eller p-ring med hormoner. Även dessa får man blodproppar av. En p-ring utan hormoner som även fungerar preventivt är vigselringen, eftersom alla vet att man slutar nuppa efter man har gift sig.
Pessar är en konstig grej som används tillsammans med spermiedödande medel för största effekt. Pessar måste sättas in ca 40 minuter innan sex. Och eftersom ingen förhoppningsvis planerar så extremt jäkla noga så är ju även detta preventivmedel helt jättetoppen...
Spiral, finns i två sorter, koppar och hormon. Vid insättning gör det sjukt ont och man blöder i en månad efteråt. Fördelen är att den håller i fem år och att man även kan bli steril av den, och det var väl exakt vad vi eftersträvade?
En annan sak man kan bli steril av är klamydia, klamydia är helt gratis och sprids när man har sex med otrogna svin eller folk man inte känner. Helt klart en av de effektivaste metoderna.
Ah, jag vet vad ni tänker! Dessa preventivmedel är endast för kvinnor! Finns det ingenting för männen? När ska de ta sitt ansvar? Ja till exempel skulle de ju kunna ta sitt ansvar och gå i kloster. Eller använda kondom. Problemet med kondom, eller "kådis" som jag aldig hört det kallas i folkmun är att ingen vill använda det. Det är dyrt, man måste ha dem med sig och de är uppenbarligen inte återanvändbara.

Det var allt för idag alla barn.

Värden 10 - Jag 1

Jahapp, dagen började officielt klockan 10 över åtta, då jag gick upp ur den extremt varma sängen (för en gång skulls inte hamsters fel utan mitt eget, eller ja, mina blodvallningars, ÄR jag i klimakteriet?) för att kissa. Sedan bums tillbaks igen till klockan elva, sedan sista två avsnitten av SAC och lite MTV Cribs. Ja ni fattar. Tristessen.
Åkte hem, åt en omelett och gjorde en kaffelatte på snabbkaffe. Första gången jag använde min julklappslattevisp. (Ni har gissat rätt, det är kaffet som är min lilla vinst)

Sedan dess har jag haft ont i magen, varit trött, gnällt för mig själv om att jag har för ont för att träna, mina ben har somnat och jag har kollat på gamla avsnitt av Bones.

För övrigt ogillar jag människor. Och busschaufförer som inte kollar mitt busskort. Det får mig att känna mig löjlig och regelföljande som åker med ett kort som inte gått ut. Jag känner mig alltså äldre än 14 år gammal. Nu råkar jag ju vara 22, men det hör inte till saken. Alla vill känna sig som att de lever on the edge, eller åtminstone vågar planka på tunnelbanan.

Jag kom på något asbra att skriva om på vägen hem. Nu har jag glömt bort vad det var. Go me!

Jag ska i allafall ta vara på den här kvällen (Det är mörkt ute, det är kväll) genom att fortsätta att sitta i min fåtölj, i mina tristaste, fulaste mjukisbyxor och känna mig gnällig.

Jag kan ju alltid glädja mig åt att jag borde gå ner ett par kilo av min konstanta blodförlust! Järn är väl tungt?

Jag borde asa mig till ICA för att casha in en gratis ask körsbärstomater med tanke på att jag a) inte har några pengar och b) inte har någon mat och c) jag gillar körsbärstomater.
Men jag gillar inte att röra på mig, så där gick det åt fanders. Liksom allt annat.


Lördag, lögaredagen, lökardagen...

Om någon undrade så borstade jag tänderna, köpte nudlar och hämtade mina stövlar. 350 svenska enkronor kostade det att få dem helomsulade. Och trots att det var mina sista pengar (lögn, jag har 25 kronor kvar på kontot och 12 i plånboken) så var det extremt värt det.

Men jag tvättar idag! Jag är duktig, jag är bäst! Jag använder två torktumlare av fyra bara för att vara dryg! Och jag borde gå ner och hämta min rena torra tvätt, men det orkar jag inte! Det kommer ändå någon vänlig själ att göra, riva ut min rena tvätt och slänga den på golvet alltså. Folk är så mysiga i mitt område.

Detta är för övrigt min första hormonfria dag på ganska länge, eller ja troligen har jag väl ett antal naturliga hormoner som hoppar omkring i min trötta kropp fortfarande men inga tillsatser i alla fall. Yaaaay preventivmedelsforskningen.

Och annars då? Jag äger en halv påse ostbågar, det är inte fy skam! Solen lyser och det är 10 minus ute. Det är slöseri på sol. Jag tänker då inte gå ut!
Jag ska kanske eventuellt träffa min long lost boyfriend idag. Han är uppslukad av sin film, men möjligen får jag pussa honom i fem minuter eller så i kväll. Om jag har tur.

Jag tittade på let's dance igår, och jag skäms inte ens. Jag tänker däremot inte ha en åsikt om vad som föregick på dansgolvet.

Det är över min värdighet.

Jag har ätit frukost, det är bra. Japp, kaffet smakade gammal sko. Det är fan illa att inte kunna göra gott snabbkaffe ens. Får försöka igen när tvätten är hämtad.

Vilket borde börja ske ungefär nu. 

Dagens dos av gnäll

Hej och hå, ännu en dag i 10 minusgrader. Jag trodde vi kommit överens om att det skulle vara 0-5+ framöver? Men vädret verkar inte bry sig om vad jag tycker, uppenbarligen. Alltså måste mitt hår torka på ett magiskt sätt innan jag går till skolan om 30 minuter. Jag säger kvidevitt eller dubbelt och lycka till hår.

Det enda som för tillfället händer i mitt liv är att jag har ont i magen, jämt hela tiden och konstant.
Kul kul kul, inte.

Men det är sol och jag har drömt extremt konstiga drömmar och är i praktiken ledig idag, ska knata iväg på en praktikinformation i skolan bara. Lär vara typ 10 pers där.

Saker jag borde göra:
Tvätta, jag har bara tråkiga strumpor kvar
Slänga stolen som står i mitt rum, den har ersatts av en fåtölj som äger
Hämta ut mina lagade stövlar, troligen en av de saker jag faktiskt kommer göra
Köpa pasta så att jag kan äta pastafrestelse
Sova, sova, sova sova bort min sura min
Borsta tänderna (även detta mycket troligt att det kommer ske)

Saker jag vill ska hända av sig själv:
Tvätten, det kan komma en fe och plinga med sitt trollspö så att jag aldrig mer behöver tvätta
Hon kan trollspöa över min mage också
Små, glada fåglar kan bära iväg stolen till grovsoprummet
Det kan definitivt få bli vårDOH

Om de ska vara så jäkla dryga att de köar inläggspubliceringen tänker minsann inte jag skriva nåt!

Måndag eviga måndag

Det är mycket möjligt att jag har saker att göra, duschar att duscha, kläder att klä mig i, luncher att luncha på och så vidare. Men jag sitter istället och kollar promotional videos för the sims 3. För jag är en tönt.
Det är inte ens bra videos. De är korkade och dåliga.
Jag längtar.

Jag skyller på att jag har sovit lite och dåligt, och då har man rätt att vara dum i huvudet.

...

You came in with the breeze on sunday morning... lalala
Å vilken trött grå dag det är.
Det har även blivit etablerat vilka nackdelar som finns när man är ihop med någon som jobbar dubbel heltid.

Man får aldrig aldrig träffa dem, och man får inte gnälla.
Det är egentligen gnälldelen som stör mig mest.

För övrigt har jag tråkigt.

Jag har tråkigt

Jag ligger inte bara efter med mitt bloggande, jag ligger även efter med mitt bloggläsande. Och då läser jag bara typ 6 bloggar på riktigt.
Jag straffar mig genom Britney Spears album Circus, fast jag lyssnar på country för att trösta mig mot det.

Oj, jag såg precis att månen är totalt klotrund och fachinerande woooaaaw. Självklart missade jag dagens (4) ljusa timmar och har vaknat mentalt när det är kolmörkt. Nu ljög jag. Jag känner mig inte alls vaken, och jag har inte pluggat alls än.
Ordet än speglar en härligt naiv hoppfullhet, blandat med en stor portion förnekelse.

Men jag har förhoppningsvis den perfekta sporren till att jag ska plugga.
1. Jag ska glo på månen en kvart
2. Sedan skriva något smart
3. Sedan titta på Futurama
4. Och slippa alla filmer och program på TV
5. Men äta något trevligt till middag

Jag har tråkigt! Det som suger med att plugga är att alla dagar är lika mycket måndag som lördag. Utom tisdagarna, inget gott kommer en tisdag.
Aldrig ledig, alltid ledig, aldrig ledig.

Nu förtjänar jag en stor kopp snabbkaffe med skummad mjölk. Undrar om det är gott eller äckligt.

Men vad är bra för att roa sig? Att fejka väteperoxidannas/extremttråkigkilles nästa inlägg ger bara så mycket.

Fast det kan väl aldrig skada...

Alltså!!! Liksom, var det någon mer än JAG som tyckte att blondinbella var mest ferce på Let's Dance igårkväll! Liksom OH MY GOD, outfiten var TO DIE FOR och frisyren precis lagom extremt jättefluffig! Och extremt snygg bränna säger jag bara! Självklart var Magdalena Graaf också väldig häftig i sin brudklänning! Jag bara ääälskar Let's Dance, det och Idol är mina två favoriiitprogram eftersom de får mig att tro att även jag kan lyckas här i livet.
Allt jag behöver är ett par bröst av plast och en guccihandväska, och det har jag önskat mig i artonårspresent!!

Egentligen gjorde det där mig nästan mer deppig, eftersom det är sånt som folk verkligen skriver om. Och inget gör mig deppigare än korkade puckon.

Dröm om att det är sommar så kanske det blir sant

Nämde jag att jag vill sova? Sovasovasovasova!
Mina nätter brukar allt som oftast, eller i allafall helst, delas med HS, han är perfekt på alla sätt, värmer upp mig, snor täcke så jag inte blir för varm, andas i min nacke och är lättväckt när jag har mardrömmar.

Problemet är att jag fryser när jag sover själv, eftersom jag vant mig vid herr Kamin bredvid mig, och att när jag drömmer mardrömmar hemma så har jag ingen alls att väcka och störa. (Tror inte M skulle uppskatta att jag började hoppa i hennes säng och prata om gröna slibbiga monster) och att även jag är lättväckt när HAN drömmer mardrömmar, eller är kissnödig. Det och att jag alltid sover innerst. Detta på grund av att han diskvalificerat sig om och om igen till detta genom att dra upp underlakanet från madrassen, så jag måste vakta lakanet.

Inga nackdelar väger visserligen upp för att han luktar gott och är mysig att sova med.

Jag har helt enkelt the sova ensamt blues

Men, hellre sova ensam än inte sova alls! Så är det.

Japp, nu har jag varit sådär smetigt personlig igen, men det är ju ändå fredagkväll!

Ett ode till sömnigheten

Såå, de ringde från jobbet idag, bokade in mig för steg-2 utbildning i februari, så nu har jag ett sommarjobb.
Fick självklart ågren, är jag den enda som mår dåligt när jag får som jag vill?
Nåväl, det är ett mänskligt fenomen, tydligen ska man få ångest av att saker man jobbat på blir klara (så efter dethär inlägget kanske jag behöver Prozac, vem vet.)
Nåja, själva arbetsuppgiftens enkelhet tonar i allafall ner min ängslan. Det kommer bli värre när jag börjar min praktik, eller skaffar ett riktigt jobb. Men det ligger låååångt fram i tiden så det kan jag ta itu med då.

Den här dagen har förgyllts av soligt väder, att garva åt let's dance deltagarna samt av allmän sovmorgon. Även morgonpuss från HS.
Den har tyvärr även segats ut av hemtenta, hemtenta och allmän snorighet.

Slog nyss mitt rekord i Alchemy, yes, nu kom jag upp i ranken Great Wizard. Det måste ju vara värt något. Varför är jag en sån sucker på poänglösa pop-cap-spel undrar ni kanske? Ah, det ligger i blodet. Jag är helt enkelt besatt av att komma vidare till nästa nivå.
Det är därför jag kan spela the sims för många timmar i sträck men inte färdigställa en tenta. Tentor dröjer det länge innan man får poäng på. Tur att jag gillar att lära mig saker, annars hade jag nog varit körd.

Ja, jo, jag vet att jag svamlar gallimatias, men det är för att mina ögon bara går att öppna till hälften. Min hjärna går på något slags högvarv och jag har ont i fingrarna.
I morgon är det lördag. Det betyder om jag har tur, billigt vin och en billig film, och om jag har otur (aka är lat och fattig, troligaste alternativet för övrigt) hemtenta och the sims.

Sov gott alla svirare

Vägskäl och mardrömmar (Skit skit skit)

Japp, här går jag igen. Gjorde precis något extremt korkat. Jag raderade en hel kategoridjävel. Nu kommer ingen någonsin få veta vad som hänt mig under januari. Så går det när man har snabba fingrar och är allmänt slö i hjärnan. Hoppas bara att inläggen inte försvann snälla snälla snälla...

Slöheterna beror troligen på att jag drömt saker precis hela natten. (Typiskt försvar när man går i terapi och inte vill prata om vad som hänt under jullovet utan istället fyller på med konstiga drömmar om sitt exjobb (som i före-detta, inte extra) och om att vinna på triss och vara med i americas next topidiot(model) och se ut som någon helt annan)
I alla fall vaknade jag vid 3, 4 och 5 och hade svårt att somna om alla gånger. Inte hjälpte det att någon idiot till granne tyckte det var käckt att börja snickra klockan 10 på kvällen och inte sluta förrän halv tolv.

Till råge på allt har jag en enorm finne i örsnibben. Eller en tumör, vem vet. Försvinner den av sig själv så vet jag!

För övrigt har jag skitigt hår och dålig attityd.

Jag lever, min dator lever. Vi är ok!

Min dator funkar äntligen äntligen äntligen igen. Tredje reparationen gilt, righ?
Jullovet är slut, men ärligt talat är det rätt skönt att komma tillbaks till skolan igen.
Jag har kaffe!
Och för att främja att jag inte får skadestånd efter första april har jag skaffat spotify, livet går vidare.
Och jag sitter i min fåtölj framför min dator. DATOR! Kärlek.

Jag har haft existentiell kris hela julen men jag antar att jag helt enkelt måste acceptera att alla dör, förr eller senare. Det är svårt bara. Det är lätt att bli bitter eller arg eller onyttig istället.
Eller ytlig.

Är det någon annan som märkt att det plötsligt blivit vinter? Mina vinterskor är trasiga, alla fyra. Ett par har en väldigt trasig dragkedja (knähöga drMartens) det andra paret har utslitna klackar, eller tja, hål istället för klackar helt enhelt.
Vilket leder mig till talesättet "När gud stänger en dörr öppnar han ett fönster" fet lögnt. När dörren slår igen stänger korsdraget fönstret också och sedan försvinner syret också och du hittas tre dagar senare helt blå i ansiktet och halvt uppäten av din guldhamster. (Hamstrar är faktiskt allätare)

När skit händer så händer det bara. Datorn pajar inte för att jag ska lära mig något. Det är bara för att djävlas.
Jag har trasiga skor i snön för att jag är lat.
Samma skit med allt, det enda man kan göra är att bli bitter, gnälla och kasta ut processorn genom fönstret. Gärna medan det är stängt så man måste ringa glasmästare också.

Jag tror att minst 35 procent av alla bloggar just nu handlar om vad författaren har köpt på mellandagsrean (Gucci för halva priset!! Du kan inte slå det! Likadana chinos som jag redan hade, wow, ser jag inte cool ut när jag plutar med läpparna??)
Jag håller mig borta från reor. Inte för att jag är dryg, utan för att jag hatar mäniskor. De luktar illa, är korkade och i vägen.
Så jag la mina julklappspengar på öl, busskort och ett nytt nätaggregat till datorn (oj, förlåt, Nätdel) och mat. Japp.
Deppigt är det att vara fattig student. Allt jag vill ha är ett nytt läppglans för 26:90. Och att shoppa vårkläder när det är 12 minus och chansen att det ens blir vår någonsin igen är extremt liten känns en aning, överdrivet idiotiskt.

Nu ska jag surfa efter en ny mus till min älskade dator. Den ska få en present! Jag tänker rött.