Say goodnight and go

Jag vet inte, kanske är det ingenting, kanske betyder det ingenting, Men jag är fortfarande glad. Så länge det betyder något för mig påverkar det mig, och just nu positivt. Jag ler.
 
Det känns som att mitt liv börjar lägga sig lite mer på plats, det håller på att bli sommar, jag har flyttat till ett nytt rum, som faktiskt inte hittills givit mig gå ut i köket-ångest. Och det verkar funka att umgås någorlunda normalt med en viss person! Yaay! Och jag tränar på att hålla tillbaks mina åsikter. Hålla dem för migsjälv i vilket fall.
För det gör ingen skillnad.
Åprommenad idag, var vacker.
Så det är väl egentligen bara skolan kvar att ha ångest om, och tentan.

Det spelar ingen roll!

If you decide some day to stop this little game that you are playing, I'm gonna tell you all the things my hearts just been dying to be saying.the world did not fail to inform me of todays mondaysness

jag borde insett från början när det slutade regna bara för att jag hade med mig ett paraply att det skulle bli måndag idag.
efter det obegripligt tråkiga psykologiska testet gick jag för att köpa en klänning, som självklart bara fanns i storlek 38, jag hade fört över pengar till mitt konto i två omgångar. trodde jag. jag hade först fört över pengar och sedan fört tillbaks dem igen. *doh* så jag fick knata till banken.
Nåja, nu äger jag iallafall en måndagsklänning, som jag kan ha på mig varje gång livet är out to get me.
Som idag!

vi är 99.3 procent lika varandra

genetiskt är variationen mellan alla människor 0.7% eller om det var 0.07...
det är inte så mycket precis!
Så jag är inflyttad, so far so good.
Det regnar och jag ska gå och bli hjärntvättad av psykologstudenter. weee!
Jag vill att solen ska skina så jag kan ha mina nya solglasögon.
Och tentacountdownen börjar snart.
and thats all for now

Packing my stuff like people in the movies do... del 2

Hur kan någon som har packat sina ägodelar så många gånger vara så dålig på det? Jag äger för mycket saker. Och jag är stressad, tror jag. I den mån jag är någonting alls. Jag har ju sett fram emot att flytta till Siri, men här uppe blåser vinden vackrare. Mitt golv är ett hav för tillfället, jag undrar om det ens är särskillt mycket renare, våra korridors gemensama städprylar är minst sagt nasty!
Well, det har inte tagit allt för lång tid att packa ihop mitt liv. En halv dag typ.
Så vad ska jag göra nu? Alla mina saker är nerpackade! Utom datorn.. =)
puss

måndag

Skogsprommenad idag. Jag har aldrig sett så mycket blåsippor. Hela skogen var full.  En och annan vitsippa stack fram ochså, nästan lite blygt. Det håller på att mörkna nu, och dethär är min sista måndag med min magnifika utsikt. Jag kommer verkligen sakna den, när jag kommer minnas den. Jag trodde nog jag skulle stanna här för evigt ändå. Det känns lite absurt att flytta igen. Men å andra sidan känns hela Uppsala lite absurt, när jag tänker efter. Men det gör jag sällan. Jag går fortfarande omkring och undrar när jag kommer inse vad jag gör, och hur det kommer kännas. Vet jag ens om det är det jag vill göra? Men det vet jag ju, bara för att jag inte konstant känner att jag gör det som är rätt betyder inte att det är fel.
Men jag känner ingenting, inte om skolan i allafall. Jag har tentaångest, visst, men bara av social karaktär, och all ångest jag har beror på brist på socialt umgänge, på olika plan.  Men jag är rädd för människor,  rädd för  att testa nya saker  rädd för att  jag ska tycka om det eller hata det, bry mig eller vara likgilltig. För då måste jag interagera med det. Och det är farligt att känna.

.....

Just give me electricity!
Jag ska ge upp alldeles stax.
Jag ska släppa taget och gå och lägga mig.
Men jag fryser.

Freud ser lite bekymrad ut idag,  troligen gillar han inte att jag lär mig saker på egen hand.

Det är någon slags yrsel idag bara, jag kan inte sitta stilla och jag måste skriva.

eh

Precis såhär vuxen är jag.
Jag har inga rena underkläder kvar, så jag köper nya.
Jag kollar på TV istället för att plugga.
Jag har precis druckit tre glas o'boy. Till lunch.

Ibland känns det bra, för jag är så ansvarsfull annars. Så bra på att spara pengar och göra mina läxor.
Ibland känns det som att jag bara sätter upp väggar av kontroll.

Let's talk about sex, baby

Men yaay, min nya lärobok är knäpp. Uppenbarligen amerikansk. Den snackar bara enorma mängder skit om tonåringar som har sex, på extremt dömande sätt. Bra, lär oss det. Typ att tonåringar har sex för att deras föräldrar inte är tillräckligt uppmärksamma. Hallå, det är naturligt! Orka vara pryd, och dessutom, det står också i min kära bok att barn med föräldrar som inte pratar om det löper "större risk" att ha sex tidigt. Och även barn utan eller liten religiös tro. Well.
>.< Kan jag bli mer förbannad!
Jag hatar attityden att det skulle vara något fel på att ha sex! GAH! STOP RETRICTING THE WORLD!
Folk får väl göra som de vill, så länge de inte kommer hem med AIDS eller syfilis.
Jag har aldrig snackat med mina föräldrar särskillt mycket om sex, inte innan jag var typ 17 iaf, och vi är inte religiösa. Men jag har aldrig kännt att det skulle varit något fel om jag gjorde. Och här i sverige blir inte barn vaktade av sina föräldrar. Jag menar, det är väl självklart att man ska sova i samma säng med varandra när man är ihop och sover över! Liksom, duh, så har alla jag känner levt sedan de typ fick sin första kille/tjej.
Och det är inget fel på det! Jag borde inte ens behöva tänka över dethär! It's so bleeding obvious! Så kan min dumma skola sluta ge oss puckade böcker tack! Jag blir nämligen mörkrädd. Och smått äcklad. Så snälla, bort med personliga/kulturella åsikter i studentlitteratur. k thnx bye!

I feel like a bunny, without the speed (fuzzy?)

Due to my decision to kick the gröt for all meals habit, består min lunch idag av knäckebröd och svindyr, asgod valio vaniljyoghurt, ber om ursäkt till alla Arla arbetare som känner sig förnärmade. Men valio äger!
Anywho, that was not my point. I think I might be making a friend! Yaaay! Jättefint iskallt väder idag. Sol!
Och supersämst föreläsning! Måste plugga. Men jag har svårt för det, speciellt som jag inte har någon planering för dagen. Och jag är grinig, och jag har ingenting att hetsäta! Mja, det var inte riktigt sannt, men morötter och havregrynsgeröt är inte roligt att hetsäta.
Och jag försökte köpa chips och godis igår, för efter inventeringen höll jag på att dö av chokladsug, men jag kom på att det är inte gott. Jag förstör allt som är kul! CRAP! Så jag köpte pesto och äpplen istället. Och det kan man inte hetsäta.
Vad jag nu ska hetsäta för.
Kolla, nu gör jag det igen! Förstör allt som är kul! Lite som när jag slutar klä på mig när jag är hemma, för man ska ju ändå ha pyamas sen när jag sover så då kan jag ju knata runt i mjukisbrallor hela veckan!

Små blad håller på att slå ut i små träd.

That's all folks!