Måndag

Jag drömde att jag hittade ett 7-11 i Uppsala. Blev sjukt lycklig.
Kollar på the seven year itch efter 12 välförtjänta sömntimmar, dricker koffeinfritt kaffe eftersom jag fått magkatarr igen. Och inte har något te. En annan uppiggande sak är att jag inte heller kan äta godis.
The seven year itch är ganska löjlig. På femtiotalet gjorde man alla filmer för män, speciellt dem som Marilyn var med i. Fast jag älskar femtiotalet ändå, frisyrerna, de löjliga baddräktera för män, den dåliga technicolouren, tror faktiskt att färgerna såg ut så på riktigt under femtiotalet.

Dagens schema:
dricka mycket vatten
gå på stärkande promenad
läsa någon tråkig bok
köpa present till min pappa

Well, not funny haha...

Alltså, det går åt mycket tid när man lägger puzzel. Mycket tid.
Dagens
ursäkt för att stilla det dåliga bloggsamvetet alltså.
Jag hade tänkt att skriva om vilken dålig humor jag har.

Min humor är brilliant, den passar alla, och därför ingen. Kort sagt. Jag har dålig humor eftersom jag har så sjukt bra humor att jag tycker att allt utom slapstick, grova sexskämt och bajshumor är kul. (OBS undantag för bajsleken, som är sjukt rolig. Alltså man ersätter ord i filmtitlar med ordet bajs typ: Lammen bajsar, Den onde, den fule och bajs, osv. en mycket bra billek.)
I allafall, detta gör det svårt för människor att förstå mig. Jag hör ofta "det är ju helt sjukt hur vi kan ha exakt samma humor". När jag sedan fäller en kommentar som jag garvar åt i 35 minuter tycker personen i fråga att jag är konstig eftersom det ju inte alls var kul i hans mått mätt.
Nåja, jag är en acquired taste helt enkelt. Jag och oliver.

Som sagt... Puzzlet kallar mig.
Nej jag ska faktiskt sova nu. Ska jobba 11 timmar i morgon. Kul, toppenkul.
Äh jag bara skämta, det kommer bli astråkigt.

23

En överraskning är alltid en överraskning. Till exempel blev jag förvånad när jag för fem minuter sedan drog upp persiennen för mitt fönster och upptäckte att det inte alls regnade ute, som jag trodde, utan att det till och med fanns en liten klick blå himmel och en skvätt sol. Förutom blåsten.

Jag är, som min pojkvän alltid säger, sjukt enkel att glädja.
För mig räcker det med en kopp kaffe varje morgon. Är den gratis blir jag rentutav lycklig.
Så ni kan ju förstå hur jag känner mig idag.

I onsdags blev jag utbjuden på film&mat. Jag fick VÄLJA film!!! Och inte typ, "välj mellan keanu reeves eller arnold swachenegger i CG" utan "Jag gnäller inte ens om du väljer the Proposal" Vilket jag såklart gjorde. Jag blev BJUDEN. GRATIS! OCH jag fick choklad, (dyr). <3
Igår kom min pappa till Uppsala, gav mig presenter(SKOR) och bjöd även han på restaurang (grekisk).
Idag kommer min kra mor upp och ska ge mig puzzel och cykelkorg.

Ibland är det trevligt att fylla år.

Speciellt när man får mat.

Känner mig nästan bortskämd, tur att jag iaf har tårta jag kan bjuda på. Även om man blir sömnig av den!

Trubble sleeping

Jag är hemma!
Var har jag varit? Arvika såklart. Efter en veckas vändande på dygnet (ca 2 ggr / dag) är jag ganska trött, grinig och lycklig över att vara hemma. Jag tvättar och spelar mysig musik (varför åker jag på festival där jag inte gillar musiken eller hinner se några konsterter undrar ni, well, it's a complicated story) och försöker störa ut grannarnas pianoplinkande.

Egentligen är jag ingen konsertperson. Jag gillar att jag är den enda som sjunger med. Alternativt vill jag avnjuta min musik på promenader, eller inomhus, eller när jag försöker sova.
Jag är kanske inte så bra på att dela med mig, eller låta andra människor uppleva musik på andra sätt än jag gör, i närheten av mig. Det är helt enkelt en privat upplevelse. Jag menar, jag skulle inte gå runt naken på stan heller.

Det kan väl inte vara så stor skillnad på en naken själ och en naken kropp?

För övrigt är jag hungrig eftersom jag inte ätit. Varför är det ingen här som föreslår en tripp till 7-11 (Ja, ni läste rätt, ARVIKA har ett Sleven, UPPSALA som är en riktig stad har inget!) eller McDonk.

Jag gottar mig allafall i Corinne Bailey Ray, Frankie Boy och lite Hardcore Feelings. Helt enkelt en blandning som måste få mina grannar att tro att jag har Dissociativ Personlighetsstörning, vilket ju är det jag precis inte har. Eftersom jag tillåter migsjälv att vara multidimensionell.

Men nu ska jag hämta tvätten och laga något ätbart. (I wish!)