Allmänt, bara, livet tror jag. Eller måndag.

Idag tänkte jag inleda med att skriva om virus.
Det finns många sorters virus, datorvirus, förkylningsvirus, inbillade virus, HIV, och
klamydia japp, luften, världen och människorna är alla fulla av virus.
Vissa virus kan man vaccinera sig mot, dock inte dumhet och HIV. Det är synd, för om det fanns ett vaccin mot idioti skulle många problem i världen vara lösta.
Som energibristen till exempel, och säkert massor av andra problem.

Man brukar säga "Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor" och det är extremt sant, ändå är korkade personer ofta lyckligare än de som är smarta nog att fatta att de gjort bort sig. Det förklarar sig självt.
En del människor är så korkade att de inte ens vaccinerar sina barn mot sådant man faktiskt kan vaccinera sig mot. En del vaccinerar sig mot allt, som kondylom och influensa.

Ju mer korkad mänskligheten blir, desto smartare verkar virusen. Ingen vet om det är för att de helt enkelt äter upp intelligensen eller om det är för att vi helt enkelt förstår sämre.

En helt annan nivå av idioti är att koka pasta och veta att den kokar över i andra rummet och ändå inte gå dit och rädda spisen för att jag lyssnar på en låt.
Eller att dricka en hel flaska vin själv bara för att ha något att göra på festen och sedan somna på pendeltåget och bråka med folk på mcdonalds halv tre på morgonen bara för att ha något att göra medan jag väntar.


Kommentarer
Postat av: J

Mjo den var bra, men inte låta-makaronerna-koka-över-bra. Inlägget var bäst =)

Postat av: sirigrand

men ibland är fester tillräckligt tråkiga för att locka till en viss överkonsumtion av vin. särskilt om man har en hel egen flaska. och folk på mcdonalds FÖRTJÄNAR att någon bråkar med dem.

jamenar de är ju bara människor, de kan få tråkigt om ingen retar upp dem.

2009-01-26 @ 18:56:08
URL: http://vinsinnig.blogg.se/skriv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback