So I said something I can't touch, I always want way too much

(ring ring)
x Studentgyn
-Hejsan, jag vill boka tid för gynundersökning (allmän rundvandring)
x Jahapp, är du sjuk?
- l(ång tankepaus, japp jag tänkte verkligen efter,)
x ja, alltså, misstänker du att du har någon sjukdom?
-(luftburen aids, luftburen aids) ja, jag misstänker att jag har (insert otrevlig kliande sjukdom här, ni slipper veta, men nej det är inte någon STD, och hur vet jag det? Det VET jag.)
x jahapp då får du tid denhär dagen, din läkare blir olof xxxx, namn och telefonnummer tack
- Jag har ett namn, personnummer och telefonnummer. Tack så mycket, hejdåååå
(Jag lyckades ändå låta fullständigt normal och trevlig på rösten, tillochmed log i telefonen som man ska, det kändes verkligen inte krystat. känner mig vuxen)

OLOF.
Altså det är inte det att jag kommer känna mig obekväm(ARE) med en manlig gynekolog, det är mer det att jag undrar varför en man väljer det yrket. Jag menar det är lite som att bli ap-psykolog, lite krångligare än det hade behövt vara.
Antingen är han gay, men då är ju hela poängen förstörd. Men å andra sidan vill man väl knappast gå hem och slicka sin fru efter en lång dags arbete. Liksom, "Nej älskling, jag gillar inte att ta med mig jobbet hem" eller "Men jag är ju LEDIG idag, låt mig vara". Och då är ju poängen förstörd där också.
Jag menar, varför bli gynekolog om inte för en enorm fashination för de kvinnliga delarna? Men det borde ju vara lite som att jobba på chokladfabrik, man tröttnar på doften och kan tillslut inte se åt choklad mer.
Och jag förstår att man inte vill bli urolog, (manliga motsvarigheten, det måste ju vara jäkligt mycket tristare, sånt vill man INTE gräva runt i)
Dessutom, kan jag nog inte riktigt tro att det är kul att jobba på studenthälsan, massa dumma studenter som klantar sig och lever farligt. Eller är bara puckon, som två tjejer jag tjuvlyssnade på på stan som hade blivit utskällda av sin gynekolog för att de hade string, supertighta byxor och allting bortvaxat. (saker börjar växa då) ("Alltså, hon sa att jag får skylla mig själv, men liksom, man MÅSTE ju ha det", "Jaaa, jag VET") Nej det måste man inte! Man kan låta den andas lite ibland!

Det var bara det jag ville säga.
Muntrar upp migsjälv med att lyssna på min larmsignal utan att stänga av den. (Jag har the Knife Na Na Na som väckningslåt)
Men jag är faktiskt glad idag, vaknade i morse och kände mig glad. Jag tänker fortsätta vara glad!
Nu ska jag äta frukost för jag är jättehungrig!


Kommentarer
Postat av: siri

eeeeh - KLOCKRENT
som vanligt men ändå, du är rolig
vi är så lika *nöjd med detta faktum*

loves u knufr

2008-02-18 @ 18:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback