Funderingar Runt Alf (FRA)

Sitter och slökollar igenom avlyssnat.se:s lista med foton på alla som röstade ja till FRA-lagen. Alla ser lagom svennemoderatiska ut, gamla eller åtminstone tråkiga, när helt plötsligt. Där är han! Min ärkefiende och ständiga skräck. Alf Svensson. Ingen på jorden ser så läskig ut som han, inte Usama, han ser ut som en kramgo nalle i jämförelse, inte Bush, han ser bara korkad ut och jag är inte rädd för folk som dräglar på sig själva. Men Alf Svensson. Hans blick, hans öron. Allt säger mig att han är på jakt. Och att det är mig han letar efter. Jag har känt detta sedan jag som liten sjöng i ett luciatåg i riksdagen och svimmade, jag måste varit 10 år gammal. Han klappade mig på huvudet sedan, när jag vaknat, (jag stod längst fram, en person bort från lucian, så jag syntes nog...) Min mamma sa vem det var och jag blev äcklad. Redan som 10åring var jag utpräglad [haha! jag säger inte vad jag röstar påååå, fria och hemliga val i Sverigen, dessutom ska ni skita i det, jag säger att jag är feminist, kommer säkert ändå bli screenad av FRAsnubbarna nu ändå]. Nåja, jag är i allafall smått ängslig. Kan vara det att han ser ut som en gubbe som skulle tvinga dig att göra abort med en galje (I tell you I love you and look you in the eye, as I slowly slide the hanger up your thie /Stephen Lynch) eller konstiga drycker. Han ser ut som personen som tvingar alla mammor att vara hemma och alla pappor att gå till jobbet, han liknar inte jultomten alls.
Han har ingen överläpp, men inte heller någon snusficka i käften. Han är väl för fin för det kan en tro! Undrar hur han gör när han ska kyssa sin fru, (binder fast henne, låser in henne och tejpar upp en plutmun på henne? han har nog aldrig tungkysst någon i hela sitt liv, någon stans...)
Har jag fördomar? Skulle tro det! Men som en mycket vis person sa en gång (kan ha varit jag) "Det är inte fördomar om det är sant" (Det är visserligen inte helt korrekt, men det låter ju bra och sådär.)
Undra varför de vill läsa mina SMS och min email... Vanliga brev får man ju inte läsa andras, men de skulle gärna få öppna mina räkningar om de betalade för dem. Och får de inte också alla dedär viagraspammen? Då behöver de ju inte läsa min mail för att få reda på hur de ska få upp den? De kanske har superbra spamfilter i regeringen. Så måste det vara. Och det är klart, det är ju smickrande att de vill läsa mina SMS, jag brukar ju faktiskt lägga ner en hel del möda på att skriva roliga saker.

Men de behöver inte veta vilka hemsidor jag är inne på, sorry, men det är jävligt privat. Inte så att jag porrsurfar, men om jag någonsin skulle gå in på typ, dressmans hemsida eller blondinbellas blogg vill jag att det är en sak mellan mig och cyberspace.
Annars får de läsa mina mail så mycket de vill, jag kan till och med skriva ut alla och skicka per post. DÅ får de minsann inte öppna brevet om det inte är adresserat till dem. Och vanliga samtal, hemma hos mig, får de inte avlyssna. DÄR kan jag planera saker bäst jag vill.

Okej, okej, jag vet det är för att förhindra terror och grejer, men jag förhindrar terror varje dag på jobbet. Det är nog lite effektivare.
Shit, gör så att det blir valår snart så vi blir AV med skiten! -.-
Tjolahopp från en pigg Mimmi (dock per artificiell, koffeinerad väg) som snart skuttar till jobbet.

Kommentarer
Postat av: T

Stephen Lynch dyker upp både här och där... kanske dags man tog och utbildade sig i ämnet så man hänger med i alla skämten :)

2008-07-01 @ 06:24:22
Postat av: Mimmi

Definitivt! Det är typ, basic human knowledge juh!

Postat av: T

Satte på ett par videos och ett par ljudfiler på nedladdning innan jag åkte till jobbet, så från och med ikväll kommer jag att hänga med i alla de skämt som kommer från honom :)

2008-07-01 @ 10:30:39
Postat av: J

En stadig medhållning från min sida där du

2008-07-01 @ 21:59:53
URL: http://kreftans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback