Brudometern går tydligen på högvarv

Eeeh, jag vet inte riktigt hur jag ska säga dethär.
Men jag drömde om Jimmy Choos inatt. Och nu ska vi snart åka och se Sex and The City. Jag ser ett mycket brudigt och fånigt samband.
M rabblar maniskt bakom min rygg.

Det stör min koncentration.
Puss hej

Kommentarer
Postat av: katta

var M i sthlm idag? tror en mycket livshatisk och ondskefull version av mig traskade förbi henne i all hast, inte för att ignorera vem jag tror var henne men för att jag var dödshungrig efter 4 koppar kaffe när jag jobbade.Jag läser snabba cash (lånat, ej köpt).

Lapidus skriver sämre än en efterbliden 5åring med aids. och syfilis. och STJÄRTCANCER. och flatlöss. Och med detta bifogas konkelbär och brustna blodkärl. Jag vill på fullaste allvar skicka boken till min gamla svensklärare från högstadiet och be henne läsa och korrigera den. Han kommer få så djävulskt mycket pisk att han nog kommer skaffa sig ett riktigt jobb istället för att plåga oss stackars litteraturintresserade med bjäfs och strunt.för övrigt har jag haft en sunkig dag. varför i helvete bor du inte i stockholm för? Nej det är inte en jättewoho-stad men JAG bor här och jag behöver nån att vandra med!

Pallra dig hit.varför ska jag skaffa en egen blogg för? Det här är ju så mycket roligare.

2008-06-29 @ 22:36:29
Postat av: katta

btw fett lol att min kommentar är längre än ditt inlägg.

2008-06-29 @ 22:36:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback