Entering Barbietown

Det finns två världar, två sorters uteliv.
Igår undersökte jag den lite mer, dyra och bratfyllda delen av Stockholm och Sverige.
Men jag tar det från början.
Vi står på gästlistan till Ambassadeur,  och, våra namn  står faktiskt där.  Och  de släpper in oss utan några som hellst  problem,  där  sparade vi 140 kronor. 
Garderoben kostar 20, de bäst investerade pengarna någonsin.
När vi går in i de totalvita lokalerna möts vi av folk som ger oss glocalnet kontankort och drinkbiljetter på jack daniels och skumpa.
(Barpersonalen är trevlig, musiken är bra, och var vi än går slänger folk på oss fler drinkbiljetter)
Musiken är bra. Eller ja, i början i allafall, det var någon slags DJtävling och de första var riktigt coola, med gogodancers och allt. (killar, det roligaste var när en av dem trillade av från sitt lilla podium, och några som dansade cool karnevaldans) 
Och Felix Da Housecat!!

Men det roligaste var att bara kolla på folk. Alla brats, alla fula människor, alla SILIKONBRÖST! Alla enormt fulla och höga människor.
Och bruden som bråkade med tre vakter och blev utburen.
Och att folk betalade 75 spänn för en pripps blå! På riktigt!
Grymt fashinerande!

Att någon gång ibland ta sig ut ur den verkliga världen, där DJs suger, bartendern är sur, glasen är trasiga, allting är dyrt och gästlistan inte fungerar och man faktiskt kan få ragg som inte har backslick, till en plats där folk blir utslängda för att de är för fulla, alla ser sjukt rika ut men inte verkar ha så jävla mycket roligare för det, det var riktigt kul.
Inte för att jag kommer börja hänga på Spy Bar och Café Opera för det..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback