Varför inte?

Är det ok att äta kakor till frukost? Varför lyser solen om det inte är varmt? Varför finns det så många deltävlingar i melodifestivalen?
Idag är det onsdag, dagen då alla onödiga frågor ploppar upp i mitt huvud och finner vägen ut i mina fingerspetsar, blir små elektriska impulser i mitt tangentbord och uppenbarar sig på internetet.
Det är förall del massor av annat som händer idag, t.ex. så bajsade en liten fågel precis på en gren utanför mitt fönster, men det är avstressande att ställa dumma frågor, så då gör jag det.

Jag har sovit ganska dåligt, för kort tid, drömde om olika strukturer i hjärnan och olika körtlar. Sköldkörteln till exempel, drömde jag om. Jag drömde även om Vem-böckerna, Åhléns och frukt.
Det var inte drömmarna det var fel på i alla fall.
Igår, under sista föreläsningen innan tentan, kom jag på mig själv med att sitta och längta efter att bli en person som färgar nervceller och kollar på dem i microskop.

Troligen för att de är så vackra, utgör hela våra kroppar nästan, inte innefattar direkt påverkan på andra människors liv.
Jag skulle nog bli en utmärkt nervforskare/biologist/vad det nu kallas.
Troligen blir jag en utmärkt psykolog istället.

Dessutom ska man ju göra en sak varje dag som man är livrädd för. Hur läskigt är det att färga celler?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback