Varning för värmebölja

Det har blivit sommar, det slutleder jag genom att glo på löpsedlarnas nyhetstorka. Sverige måste vara den enda plats på jorden som tycker att fint väder i två dag är en värmebölja och förstasidesnyheter. Att stå ut med livet i två dagar, att svettas i solen i två dagar, att kunna ha kjol och äta glass i TVÅ dagar, är inte en värmebölja. Det är förihelvete en mänsklig rättighet. Om man inte bor på Grönland, men bodde jag på Grönland hade jag flyttat därifrån för länge sedan, (jag lovar att de varken har Max hamburgare eller bredbandsbolaget) alltså ser jag det som en rättighet att ha det varmt och skönt två ynka dagar.

Om det inte var för att jag älskar den svenska sommaren, hösten och skogen hade jag troligen flyttat till kalifornien/köpenhamn/bahamas/luxenburg för flera år sedan.
Det och språkbarriären, jag hatar verkligen danska! Har inte så mycket till övers för rasister heller, så det är ju tur för mig att jag gillar björkar, ekar och tallar!

I andra, bättre, länder är värmebölja 45 grader i tre veckor, här 20 grader i solen två dagar. Men jag har hört att det är trendigt att vara bitter igen, så då är det kanske ok.


Kommentarer
Postat av: spiderchick

pudret är H&M ja ... =(

Postat av: Kalinda

hihi Taaack =)

2009-05-27 @ 20:21:46
URL: http://kalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback