Stick with what you know

Nu började det regna, jag ska hämta en filt och sedan sitta ute på balkongen och lyssna på små små vattendroppar i körsbärsträden blandat med beetles covers.
Men först,
för att lindra helgens frossa ska jag idag äta nyttigt. Tänkte jag. Min idé av nyttigt är tydligen sockrad yoghurt till frukost, två stora koppar kaffe på förmiddagen och pasta till lunch. Troligen blir det väl godis till middag, men godiset i fråga är inte ännu inköpt så jag är fortfarande oskylldig.
Alltså, på gympan lärde vi oss att pasta var nyttigt. Jag kommer hålla fast vid att det är det. Snabbmakaroner är onyttigt, spagetthi är nyttigt.
Allt jag lärde mig på mellanstadiet är sant! Så det så.
Tur att jag inte lärde mig så mycket mer än ölands landskapsblomma (ölandstok, såklart), något om nån kung som knatade över isen när det var rekordkall vinter och de skulle kriga i finland eller estland eller något. Kan det ha varit Kalle tolv? Lärde mig även att det inte finns någon poäng med att plugga engelska oregelbundna verb samt att min papegoja är röd och grå och söt som en bukett och vad det är på franska. (Mon perrouquet et rouge et gris, il est joli comme un boquet, typ.)
Och att pasta är nyttigt.

Har bara lite ont i magen av allt kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback