Pastan är slut. Typiskt pasta.

Hej! Jag ber inte direkt om ursäkt för att jag varit så seg med att dokumentera mitt liv, men jag förklarar det genom att jag har haft fullt upp med att leva det. Städer att åka till systrar och vänner att hälsa på, pojkvänner att pussas med, föreläsningar att gå på, chips att äta och allt annat där emellan. Ja, ni känner säkert till fenomenet.
I morse började dagen bra, jag vaknade bredvid HS, som notoriskt väckt mig under hela natten, men han är så söt så då blir man automatiskt förlåten. Dagen börjar alltid bra när man vaknar bredvid sin kärlekshamster. (Det lät ju lite äckligt kanske, men ni fattar nog vad jag menar, gosig person man tycker mycket om är Svenska Akademiens definition på kärlekshamster, skulle vara om ordet fanns i alla fall)
Nåväl, efter att ha segat så länge jag kunde skuttade jag iväg till Upptåget. Upptåget suger. Idag med 10 minuters försening. Jag som älskar att stressa och komma försent. Jag hade inte kommit försent om det inte var så att vi skulle vara på Ekonomikum, men hur som helst. Ingen frukost, inget kaffe, stress... Toppen.
Föreläsningen var å andra sidan jättekul! Sådär att man tänker "va, redan?" när den är slut, och då var det ändå både för- och eftermiddag. Sedan gick jag hem, skönt men jobbigt.
Sedan har jag inte hunnit så mycket mer. Jag har två saker på att-göra listan. Skicka ett mail och göra en uppgift jag skjutit upp jättejättelänge.
Och titta på alla TVprogram jag laddat ner.... Det känns viktigare... Hmm.. Läsa bloggar är också viktigt...
I morgon är det dags för terapi igen och jag har inte riktigt koll på vad det är jag borde prata om... Lite prestationsångest är det att sitta i 45 min och prata om sig själv.

Laga mat? Ja...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback