By Request

Jag kan väl inte hjälpa att jag har ett aktivt liv! Nu är jag i allafall hemma vid min kärälskeliga dator igen efter en som vanligt hektisk helg! Om man med hektisk menar rolig, kulturellt stimulerande, mysig, kramig och avslappnad!
Vi tar den från början.
Bubbelvin, kattpisscider och Ben & Jerrys chokladbrownieglass tyckte både jag och K verkade som en bra idé. (Endast cidern blew up in our faces) Eftersom jag fick ett ryck och tvunget skulle baka muffins gjorde jag det i Ks kök, sedan satt vi på balkongen och tog det extremt lugnt och snackade om viktiga och mindre viktiga saker.
På kvällen drog vi vidare till någon extremt flummig gratisfestival vid universitetet.
Där träffade vi jordens fullaste människa. Jag tror han frågade oss 25 gånger om vi var från Sverige. På svenska. Han var mycket mycket konstig i lockigt hår, mössa och flackande-fylloblick. Efter att inte ha blivit bjudna på öl av någon och kissat bakom ett hus gick vi hem till K igen, där jag sov över. Det är lyxigt att ha ett eget rum att slagga i! När jag blir stor ska jag ha ett enormt mansion med gästrum i till alla min alkade kompisar. Hrm, jag menar fina vänner.
Oh well. Lördagen inleddes med allmän bitterhet över mänskligheten på emotrappan. (Sergels torg) Sen hade vi familjemys hos C med lyxmiddag och sedan gick vi på OOOOOOOOOOOOOperan.
Jag vet, jag är kultursnobb! Det var så sjukt bra, Gustav III, en balett och enda minuset var att jag glömde glajorna hemma. Efteråt lovade vi varandra att göra det oftare, som man gör, och sedan hjälpte jag C att diska innan jag gick hem och dräglade sönder kudden.
Idag har jag hör och häpna pluggat! Och planerat fadderiet för nästa termin. Det ska bli brutalt kul och jag ska vara fejknolla! Oh yes! Jag ska skrämma livet ur dem!

För övrigt har jag varit väldigt manlig denna helg, köpt nya trosor för att alla andra var smutsiga. Eller, ja, det är kanske inte jättemanligt att köpa trosor men ni fattar principen.
När jag kom hem lyckades jag göra M ledsen, bara för att jag själv var så sjukt trött efter 5 timmars jättemysigt faddermöte. Nu fryser jag om fötterna och försöker komma på en bra skräckfilm att titta på. Fast jag nog egentligen borde sova, vi börjar okristligt tidigt i morgon! Klockan åtta! Det är nästan inte ens en riktig tid!

Och jag glömde inte mors dag!
Och jag dödade inte ungarna som satt framför mig på tåget till Uppsala, trots att de 18 miljoner gånger kastade sin ballong upp i luften så den hamnade på mitt säte.
Det kan man kalla inhibition!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback