Random Fluff

Det är meningen att jag ska skriva min bokrapport nummer fyra, men jag förvirrar mig hela tiden in på konstiga internetsidor. Allt från Urban Dictionary (där alla ord jag söker på visar sig vara namn på någon typ av gruppvåldtäkt, jag lovar! även ordet muffin har en dold, sexuell mening, tack Amerika för att ni desillusionerar min syn på killar. Jag trodde inte att det fanns så många bittra oskulder där ute) till Nordic Ware-sidor, (min nya muffinform är från nordic ware, och jag vill ha en som gör slottskakor också...)

Och jag fryser! Jag har försökt dricka te, men det hjälpte självklart bara temporärt.
Snart får jag iallafall ge upp försöken till att klara min kurs i förtid så jag har tid att skriva min hemtentskompletering (hata, hata, hata gruppsykologi!) och gå och laga mat.
Eller ja, om en timme och 18 rader.
Varför kan jag inte skriva lika snabbt på min rapport som jag gör i min blogg?

Ett annat intressant fenomen är det jag kommer i kontakt med på friskis och svettis, tjej och killombytesrummen sitter ihop, och väggen som avskiljer dem går inte hela vägen upp, så jag kan höra vad männen på andra sidan pratar om med sina genomträngande basröster.
De pratar mest ekonomi, sport och lite sex. Möjligen är det så att jag inbillar mig att de pratar sex, men inte snackar de celluliter, lactacyd, nagellack och träningsBHar direkt.
Det måste vara trist att vara kille och aldrig få snacka om nagellack. Jag skulle kräkas om jag var tvungen att prata om sport och ekonomi hela tiden. (Med ekonomi menar jag nog mest börsen, pengar och "vad gjorde du på jobbet idag"-snack)
Vem bryr sig om att du har jobbat? Inte jag! Jag tror att det blir inressant endast för att de har basröster, (det är säkert inte ens basröster, men orka hålla skillnad på allt som inte är alt vs sopran)

Idag har jag kjol, den är jättesnäv och går till nedanför knäna, vilket innebär att jag knappt kan gå normalt. Nu skulle jag inte kunnat det ändå på grund av brutal träningsvärk i benen, men ändå.
Jag insåg i allafall att det är meningen att jag ska ha klackskor (men jag har mina slitna pumor) och vicka på röven för att ta mig fram i denna trendiga och mycket för figuren (min åtminstone) smickrande tingest. Så jag vickar på röven och känner mig som en bitch med jättestora örhängen. Tränar på att se elak ut i ögonen så ingen ska få för sig något.
Det är bara lite löjligt att ha på sig handikappande kläder. Men jag skyller på att jag inte har tänkt fly någonstans idag ändå. Bara till tankens värld..

Jag kom på migsjälv med att skriva mentala CVn på föreläsningen, jag har en känsla av att det hade gett mer att lyssna istället, bra för mitt framtida CV så att säga.
Att skriva min rapport istället för att blogga kanske också skulle vara nåt att hänga i påskriset!
53 minuter, och fortfarande 18 rader kvar.

(35 minuter senare: nu är jag faktiskt klar med rapporten, firar med att kolla upp ordet Yatta på urban dictionary, det har tydligen ingen sexuellt undermening, om man inte räknar dedär dansande japanerna som sexuella, men jag föredrar att se dem som neutrum.)
Cheerio!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback