Och all den här osäkerheten gör mig galen

Att helt plötsligt ha fått fler bloggläsare än annars, idag, känns dumt eftersom jag inte lyckats skriva något som helst vettigt på flera dagar. Jag kan försöka.
Men eftersom jag även har problem med att uppdatera min facebookstatus kan det bli problem.
Jag har känt olika saker hela dagen. Men små inslag av skratt på bland annat IKEA (jag vill tacka sexmattan...) Eh, ja, alltså vi har köpt en matta jag och M. Och lite andra stört pastellfärgade saker, jättenice. Nu blir man ännu mer impotent av att gå in i vår lägenhet.
Jag undrar om det är för sent att jogga lite. Jag känner att jag behöver komma iväg och göra något, vakna eller somna.
Eller bara ta en promenad i min måndagsklänning. Jag har den för att det är som måndag idag. Ja, jag vet att jag varit ledig men jag har inte vanliga kläder på jobbet så. Och jag har verkligen gjort mitt bästa för att göra något av denhär dagen. Mitt bästa har helt enkelt inte varit så mycket att hänga i julgranen.
Nu kanske ni säger emot (snälla!) och påstår att åka till IKEA en solig onsdag inte är ett ruttet lingon precis, och det har ni kanske rätt i. Speciellt som det var supersvettigt på bussen. Och jag älskar IKEA, men jag vill inte direkt flytta dit.
Då var igår en mycket bättre dag. Eller kväll i alla fall.

Så, nu har jag bytt status igen. Galet. Tur att jag lagt av med msn för där var jag ett monster på nicknames och kommentarer. Ish. Och det måste alltid betyda något.

Jag vill inte jobba imorgon. Men det ska jag. Jag hoppas jag kommer överleva dagen.

Jag åt en macka förut, det hjälpte lite. Har jag tur äter jag imorgon också. Jag har hört att det hjälper om man vill fortsätta andas.
Nu borde jag gå ut med soporna istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback