Mannen, myten, idiotin

Har ni märkt hur alla tidningar alltid ska avliva myter av olika slag. Typ
5 VIKTMYTER, HÄR FÅR DU REDA PÅ SANNINGEN
 1. Man blir tjock av kaffe, myt eller inte? Svar: Nej, du blir tjock av fikat du äter till kaffet!
 2. Man får celluliter av jordgubbar. Svar: Ja, allt som har gropiga skal, såsom apelsiner och citroner, får man celluliter av.
 3. Det är inte vad man äter, det är när man äter det. Svar: Nja, snarare hur ofta.
 4. Tjocka människor kan inte gå ner i vikt, det är genetiskt. Svar: Ja, Nej och Kanske. Det vill säga, alla kan inte få anorexia, men alla kan skippa den femte kanelbullen.
 5. Man blir tjock av mellanmål. Svar: Ja, om du äter 39 stycken per dag.
Eller
OTROHET, SÅ FUNKAR DET
 1. En gång otrogen, alltid otrogen. Myt! Många som är otrogna är det för att den de är ihop med är ett pucko. Nästa relation kanske blir med en vettig människa.
 2. Det känns sunkigt både att vara otrogen och bli otrogad(varifrån fick jag det ordet!?) mot. Sant! Den som är otrogen känner ofta skuldkänslor.
 3. Män är otrogna sexuellt, kvinnor känslomässigt. Myt! Däremot är vi socialt formade så att kvinnor tycker det är värre när killar är känslomässigt otrogna än sexuellt eftersom vi alla lever i uppfattningen att män inte kan kontrollera sina lustar.
 4. Alla blir otrogna under "rätt" omständigheter. Myt! En del är helt enkelt impotenta, eller för trötta för att vara otrogna. (Men då var omständigheterna kanske inte rätt heller...)
Visst skulle jag kunna tjäna miljoner på att hitta på sådanthär och sälja till diverse skvallerblaskor? Jag skulle kunna starta en egen till och med om inte mitt överlägsna psyke och ansvarskänsla inför samhället inte stod ivägen.

DE NYA BLOGGMYTERNA
 1. Bloggare är oftast puckon. Sant! Men det finns undantag, som yours truly.
 2. Bloggare  drivs av dels en överdriven tristess samt behov av att synas  höras dels ett beroende av  tangentbordsknatter. Sant! Need I say more?
 3. Många bloggare har viktiga saker att säga. Myt! De flesta snackar bara om sig själva, mode eller så försöker de roa någon stackare med mycket dålig humor.
 4. Vanligaste tiden för bloggande är sent på kvällen. Myt! Den bästa tiden är sent på kvällen, men många envisas med att slänga upp bilder på sig själva innan de drar till skolan.
That's all, for today, folks!

Kommentarer
Postat av: katta

jag är mållös.

Men sommar som det nu kallas innebär att man äter jordgubbar så LÄNGE LEVE CELLULITER!"En gång otrogen, alltid otrogen. Myt! Många som är otrogna är det för att den de är ihop med är ett pucko. Nästa relation kanske blir med en vettig människa."--> "You can't be faithful to anything until you know why you should."passar? nja, kanske. Men den bjuder jag på.

2008-07-19 @ 17:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback