San Fucking Tropéz Del 1

Jag hinner inte riktigt skriva om allt som hänt under min festivalresa. Men jag försöker göra två dagar om dagen om jag inte hinner med.
Dag 1.
Landar i Madrid vid 19-tiden. Trötta och djävliga. Nu ska vi bara knata runt i tolv timmar tänker vi, finns det några caféer eller barer eller ens mataffärer? Vid första anblick, nej. Vid andra anblick, ja men vi vill fan inte vara i dehär snuskiga kvarteren. Så vi drar tillbaks till flygplatsen där vi försöker sova.
Det går ju verkligen inte. Hela byggnaden är som ett enormt dårhus. Taket ser ut som ett inverterat hav i trä. Överallt och dygnet runt åker städarna runt i sina små bilar och polerar det redan maniskt skinande golvet. Strålkastarna i taket sprider ett vidrigt mördande ljus över trötta människor. Var tjugonde minut startar ondskefulla utrop om att det är viktigt att läsa på monitorerna, röka i rökrummet, bajsa på toaletterna och inte låta bomber ligga och skräpa obevakat. Dessa utrop är vad som tillsammans med det iskalla golvet, ogästvänliga stolarna och äckliga mcdonaldskaffet, som hindrar oss från att sova, leva och tycka om oss själva eller någon annan.
Där kan vi snacka mardrömsnatt, utan sömn förstås.
Helvetet på jorden!
Dag 2.
Framme i Lisabon, vacker stad, tar in på tvåstjärnigt hotel och känner oss skitlyxiga. Knatar runt i stan och försöker hitta en mataffär. Lyckas! Går vilse på hemvägen. Kollar på Powerpuffpinglorna på TV och sover så jävla gott.


Kommentarer
Postat av: Henke

super bock hihi

Postat av: J

Sweet äntligen ett jäla inlägg att avnjuta =)

Låter ju som att ni hade det döfint i madrid, lissabon väntar jag med att kommentera..

De har ju legaliserat knark där så såvitt jag förstår är ju hela landet förvandlat till en stor knarkarkvart ^^

2008-08-22 @ 11:36:29
URL: http://kreftans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback