Woohohohooo

Mitt nya spel som jag införskaffat dunsade hem i brevlådan idag. Jag ska nu tillbringa all min vakna tid med att spela detta nydelsefulla pussel. Synd att det är så gruvligt tråkigt att spela Bonniers Trafikskola 2008 då! Verlkligen synd!
För övrigt har jag varit på IKEA idag, skällde ut en gammal tant som trängde sig. Det känns alltid lika bra att agera osvenskt! Sedan fnissade jag elakt över att omvärlden inte verkade ha någonting emot min bittra inställning, fick mitt tillgodokort och kilade in i butiken, rev åt mig ett diskställ och kutade till bussen. Kunde åka hem på samma biljett, vilket är kärlek! (Ja biljetten var ju inte kärlek, glöm att jag betalar i natura!)
Väl hemma sträckte jag upp händerna i luften som Pappi Raul i lyckan över att få montera ihop sagda diskställ. Jag och M bråkade bara litegrann om vem som var sämst innan det var klart.
Nu har jag diskat min lunchskål och ställt den i stället, oh så huslig jag känner mig. Inte alls som i morse då jag svor åt alla tvättmaskinerna!
Nu är det bara att gå ut med soporna kvar, sedan kan jag anse mitt dagsverke fulländat!
Eller så skiter jag i soporna (bildligt talat) och lägger mig på soffan och läser böcker och stör M till döds när hon försöker skriva sin hemtenta. JA!
I'll be back!

(För övrigt har mitt liv tagit en obehaglig vändning i och med att alla mina bookmarks försvann samt ett läskigt pensionssparar-brev kom med alla allmänna kärleksbrev idag
bäst att kolla väderprognosen en gång till för att lugna ner mig!)

Kommentarer
Postat av: J

Hahahaa det där var lite roligare typ =)

Postat av: Maria

Haha, låter skitkul!

2008-04-18 @ 16:47:24
URL: http://morrison.blogg.se
Postat av: J

Det ligger under övervägande.. Dock verkar det ju mest luta åt att jag super ihjäl min lever, men som tur är så har man ju två =) ehrm...

2008-04-19 @ 11:20:15
URL: http://kreftans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback