Men jag glömde plugga...

Och nu till dagens stora fråga.
Varför ragga på en brutalt kissnödig person utanför juridiska biblioteket?
Såhär var det. Vi satt vid ån, (Jag, M, M(Ms kille) och A) och allmänt njöt av solskenet. Som det ofta blir då på en måndag(...) blev jag kissnödig. I och med att jag inte är man var jag tvungen att uppsöka någon typ av inomhusfacilitet och eftersom jag är en allmän tönt vågar jag inte fråga på caféer om jag får kissa där utan att handla, så jag vred mig iväg till Dag Hammarsköljds Bibliotek, som ligger mitt i smeten. Jag måste ha sett ganska roligt och malplacerad ut i och med att jag varken hade pärlörhängen, jacka, handväska plus att jag var kissnödigast på jorden. Jag går alltid väldigt roligt när jag är kissnödig. (Jag märker alltid det när jag märker att jag går normalt igen när jag har kissat *doh*)
I alla fall, på väg in blir jag busvisslad på av någon människa med skateboard.
De dagar jag är som mest idealistisk blir jag förbannad på killar som busvisslar (här ska ingen komma och objektifiera mig) men ärligt talat, för det mesta blir jag nog mest förvirrad. Det vore ju bra om jag visste om jag skulle ta det som ett hån eller en komplimang. Jag har en svag känsla av att jag såg ganska sliten ut i min allmänna måndagsfrisyr (dvs ingen frisyr) funkey utsvängda kostymbyxor och pga kissnödighet uppsväld mage. Personligen skulle jag inte finna det särkillt attraktivt.
Nåja, en rättså härlig dag har jag haft i allafall. Perfekt sommarväder, och så har jag fickparkerat på körlektionen, och är själv ganska nöjd. Jag känner att jag börjar bli mer bekväm med att backa, det är helt enket inte världens största grej längre.
Sedan drog vi hem och åt upp resterna av gårdagens (bakis)tacos. Det börjar definitivt bli dags att gå till gymet igen, men vem har tid med sådant när solen lyser?!

Kommentarer
Postat av: J

Svaret på frågan är ju varför inte? Allt klär en skönhet vet du väl, även kissnödighet ;)

Haha jag har kört i sthlm i fyra år och kan fortfarande inte fickparkera, de försökte lura på mig den lektionen på körskolan men jag vägrade. Det är ju bara att backa in och ställa sig på trottoaren ^^

Postat av: J

Trevlig på bakfyllan? Jag tror du är undantaget som bekräftar naturlagen mimmi...

Jag har, som tur är, alltid slut på kontot när jag är bakis, vilket effektivt hindrar mig från de dumma impulsköp jag vet att jag skulle göra annars haha =)

2008-04-21 @ 22:54:35
URL: http://kreftans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback