Life in progress

Jag läser uppenbarligen inga feministiska artiklar om vetenskap. Jag har dem framför mig, men min blick vandrar inte neråt. Eller jo, lite ibland, jag har läst en sida på en timme. Go me!
För övrigt.
Jag har 6 pappkassar i soffan. Samt en symaskin, och en svart sopsäck full med kläder. I sängen står en bag, en sopsäck och två plastlådor. På golvet, lutade mot sängen står tre sopsäckar. Mina bokhyllor är tomma och dammsugaren står ilsket lutad mot en av dem.
Mitt fönster är rent, och min golvbrunn måttligt rensad. (Jag gjorde så gott jag kunde, men odefinierbart svart klet var svårt att få bort, ok?)
Från högtalarna: Dylan, Blood in my eyes.
Om två och en halv dag är det dags.
Då slipper jag äntligen låtsas att jag är trevlig när jag inte vill, att jag är glad när jag inte är det och jag slipper klä på mig för att gå ut i köket!
Jag slipper  F! YES!
Och jag kommer slippa hålla inne med mina politiska åsikter bara för att jag inte orkar diskutera. För människor kommer tycka likadant! Och jag kommer kunna föra intelligenta samtal vid matbordet! Som kommer vara mitt matbord! Med FINA stolar! Och jag kommer kunna fylla mitt hem med rosenmönster och vad fan som hellst!

Så förutom att jag inte fått något skolarbete gjort är jag nöjd. Vill ut på prommenad.
Det borde jag ju förtjäna! ska bara läsa klart denhär artikeln först... *gah*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback